fokustimme

Mitt arbete med renovering av fokustimmen går mot sitt slut. Jag har ändrat och funderat under veckan. Det har varit ett skönt och behövligt arbete och nu börjar jag känna att jag närmar mig den känsla som jag önskar ha på morgonen.

Det är inga stora förändringar jag har gjort men tillräckliga för att jag ska känna skillnaden. Jag berättar mer om vad jag har gjort imorgon.

Fokustimmen illustrerad

Under min fokustimme denna veckan har jag använt en stund varje dag till att vara kreativ i min Bullet Journal. Jag har illustrerat syftet med fokustimmen och sedan min egen fokustimme. Det blev ett helt uppslag och jag känner mig riktigt nöjd. Jag har aldrig sett mig själv som en ritande person men detta ser helt okej ut måste jag säga.

På detta uppslag kan du läsa hur jag tänker när det kommer till fokustimmen. Det är rätt enkelt och greppbart men du kan fylla med ditt eget innehåll så att du får ut det du önskar av din fokustimme.

2 tankar om “En illustrerad version av fokustimmen

  1. Pingback: C som i ... - Dorotea Pettersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *