En extra film som tack för ett fantastiskt party

En extra film som tack för ett fantastiskt party

en extra film

Vilken fantastisk dag det blev igår. Tusen tack för att du deltog och för att ni blev så många som kom på besök. Tack för alla era härliga kommentarer och för att ni gillar snigelpostklubben. Jag är helt övertygad om att det kommer blir fantastiskt med alla brev som kommer skickas fram och tillbaka runt i Sverige och även utanför.

Fortsätt tävla och anmäla er

Än går det bra att tävla om det generösa priset i GIVE AWAY-paketet. Till på lördag kväll är det okej. Efter det stänger jag av kommentarsfältet. Och snigelpostklubbens kommentarsfält stängs också av på lördag kväll så att jag sedan kan meddela vem ni ska skriva till under juni. Detta kommer jag göra i facebookgruppen.

en extra film – Digitalt & analogt i kombination

Men nu över till idag. Idag vill jag ge er en extra film som tack för igår. Den handlar om det här med att kombinera sin digitala kalender med sin Bullet Journal. Hur jag gör och hur man kan tänka? Om att inte det ena eller det andra på något sätt är bättre. Vi gillar olika och det är helt okej.

Jag hjälper mina klienter med det system som passar dem bäst och utgår inte från vad som skulle vara rätt eller fel. Vi är olika individer och vi tänker olika och uppfattar tid på olika sätt. Därför kan det inte vara så att en metod är rätt.

Jag kombinerar och berättar alltså hur jag gör.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Tack för en jättebra film! Jag börjar få tillräckligt med knep för att få min bullet journal att fungera 🙂 men en sak kan jag inte riktigt lösa, och det är att jag tycker att det blir så fult när jag gör det jämfört med när jag ser andras. Har du något tips? Jag kanske bara får acceptera att det är funktionen jag är ute efter…

    1. Vad roligt att höra att du känner att filmerna ger dig något. Det här att vi jämför oss med andra är mänskligt. Jag tror att vi alla gör det. Jag gör det också. Jag har mina förebilder inom bullet journalvärlden och kan inte se mig själv uppnå deras nivå men de driver mig och de ger mig inspiration. Aceeptans javisst men jag vet att det inte är så enkelt. Jag ska se om jag kan komma på något som kan minska ner den känslan utan att bara säga: “Klart att ditt är bra. Inte ska du väl jämföra dig med andra. “

Lämna ett svar

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn