Vilken helg det har varit. En sådan där som jag kommer att minnas länge.

När jag är ute på uppdrag handlar det främst om att hålla min föreläsning eller workshop och sedan ta mig tillbaka hem. Jag får en fantastisk kick av att föreläsa och utbilda så det är alltid väldigt trevligt men i fredags blev det något utöver det vanliga. Det är inte ofta jag hamnar på ett spa när jag ska jobba. Måste säga att det är en perfekt arbetsplats. Det var en väldigt skön och lugnande miljö.

KONFERENS PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Jag åkte ner till Ystad Saltsjöbad för att delta i en Qoola Qvinnorkonferens. Jag höll föredrag om fokustimmen och vikten av att göra en tidsanalys då och då. Det var mycket trevligt.

Dorotea Pettersson

 

Dorotea Pettersson

Eftersom jag kört en bit och det var ett spa jag hamnat på så hade jag bokat övernattning. Jag tänkte att jag skulle få gotta mig lite också och det må jag säga att jag fick. Fantastisk miljö med bästa sällskapet. Middag, frukost och häng vid poolen tillbringades med fina väninnor. Men den bästa stunden var nog ändå den första stunden på morgonen i spavdelningens relaxavdelning. Sittandes i en säng med utsikt över havet. Ett helt vitt rum med gigantiska fönster. Det var ljuvligt. Jag satt där i en timme och tittade ut över vågorna och skrev. Tänk att få börja varje morgon på det viset.

SKAPA DIN MAGISKA PLATS HEMMA

När jag satt där kände jag återigen att det här med tidiga morgnar gör så stor skillnad för min dag. Självklart kändes det ännu mer magiskt på en plats som denna men det går att skapa sin egen oas hemma om man önskar. En plats där tankarna får ro och där dagen kan påbörjas med det lugn du önskar. Jag har flera sådana platser. En är mitt fåtöljhörn i vardagsrummet, en annan altanen och ännu en är mitt matsalsbord som jag verkligen tycker om att sitta vid. Med rätt musik blir det nästan som att vara på spa. Nu under sommaren kommer jag säkert ta mig till mina älskade bryggor vid havet och sitta där och börja min dag.

Även du kan fundera på vad du behöver för att skapa en magisk morgon.

Dorotea Pettersson

Dorotea Pettersson

Dorotea Pettersson

2 tankar om “En egen magisk plats för den perfekta morgonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *