När jag planerar min vecka utgår jag ifrån de inbokade coachingsamtal som ligger och de eventuella event jag ska gå på. Där det redan finns saker inbokade lägger jag gärna in fler saker. Jag tycker om att ha dagar då det är lite mer fullt och andra dagar som är tomma från uppdrag då jag kan fokusera på det administrativa.

Idag har jag haft coachingsamtal under förmiddagen med personer som är på olika ställen i sin process. Det är så intressant att följa den utveckling som mina klienter gör på sina resor oavsett vad deras huvudfokus är. Självklart är det så att tid ligger i centrum men anledningen bakom att tiden behöver processas är olika från klient till klient. Det är verkligen lyx att vara en del i detta.

Nu har jag precis avslutat ett samtal kring min verksamhet med några andra personer som är inblandade i företagets utveckling. Det är alltid lika intressant men också omtumlande. Det sätter igång många tankar som om någon dag eller två kommer landa på papper och bli mer greppvänliga.

Om någon timme ska jag iväg på ett litet fotograferingsuppdrag. Jag älskar ju att fotografera och då och då vill andra att jag kommer och fotograferar ett event och det gör jag så gärna. Förutom att jag är på plats och fotograferar så träffar jag människor och i det här fallet lyssna till ett antal intressanta föreläsningar. Perfekt mix helt enkelt.

Under min dag hittills har det varit små tomrum där jag gått igenom mina mejl, dokumenterat coachingsamtal, förberett för nya samtal och en och annan testund för att skapa fokus. Det är många varierande sysslor på en dag och det är så jag vill ha det.

Hur har din dag varit?

fotograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *