Flow är ämnet för dagens bloggutmaning och är ju ett av mina favoritämnen. Det är ett så intressant fenomen och jag kan inte sluta fascineras av det. Jag skrev en uppsats om det på universitet och jag har skrivit ett och annat om det här i bloggen.

EN BOK OM FLOW FÖR ARBETSPLATSEN

I mars i år fick jag ett samtal från ett företag som heter Bookboon som undrade om jag kunde skriva en e-bok om flow på arbetsplatsen. Jag tyckte det lät som en bra idé så det gjorde jag. Den skulle skrivas för anställda på företag som en del i deras fortbildning. Så ett av kraven var att den skulle vara kort och ha övningar för personen att göra.

Jag skrev den och i början av augusti kom den upp på deras sida. Den heter ”Skapa personligt & gemensamt flow på arbetsplatsen”.

Om du vill läsa något mer om flow: Flow, en känsla då tid och rum försvinner

Skapa personligt & gemensamt flow på arbetsplatsen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *