En betraktelse av oväntad karaktär

Idag sitter jag här och känner mig otroligt splittrad. Jag har min planering klar och jag vet precis vad jag ska göra. Coachingsamtalen är inlagda i kalendern och de är förberedda och papper för de tre projekten jag är mitt i ligger i prydliga högar på mitt bord. Allt är i ordning.

JAG ÄR SPLITTRAD

Men jag är splittrad. Jag har suttit här i min soffa i snart två timmar utan att egentligen göra något av det jag ska göra. Jag har betalat några räkningar. Helt klart viktigt. Och jag har lagt upp foto på instagram, delat förmiddagens blogginlägg och faktiskt har jag massor med motivation. Såklart har jag suttit och anlyserat det faktum att jag inte tar tag i det jag verkligen behöver göra. Vet ni vad jag kommer fram till?

Jag har för gott om tid.

Yes. För gott om tid. Jag brukar ha rätt mycket att göra men eftersom jag i november så noga förberedde för att ha tid till mys och pyssel under december så sitter jag här med mindre att göra än vad jag är van vid. Och tydligen reagerar jag med att inte få det jag faktiskt ska göra gjort. Inser att detta är jag inte van vid.

EN OVÄNTAD BETRAKTELSE

Helt klart en intressant och oväntad betraktelse av mig själv och en lärdom att ta med mig inför framtiden. Planera inte in för lite arbete för då blir det inte gjort. Inte det att jag behöver ha kniven mot strupen och sitta i sista stund för det tycker jag inte om överhuvudtaget. Nä, jag behöver ha uppgifter spridda över dagen och veckan så att jag inte känner att det inte är noga vid vilket tillfälle jag gör något för jag hinner ju utan problem. För lite är med andra ord inte heller bra.

VILL DU LÄSA MER FRÅN BEHIND THE SCENES?

Det finns några fler inlägg under kategorin behind the scenes. Där kan du läsa om sådant som händer som inte syns så tydligt utåt. Det är ju så med företag att det ligger mycket arbete bakom det följare och kunder ser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *