Ny veckaEfter en fantastisk helg kommer en ny vecka. Varje gång, men denna gången extra mycket. Jag kommer skriva ett eget inlägg om min helg med en fantastisk entreprenör för nu vill jag fokusera på den kommande veckan. En vecka full med arbete.

Ny veckaEn ny vecka

På något sätt fascinerar det mig varje vecka att jag är så glad i måndagar. Jag tycker om att sätta igång med planerna för veckan och bli taggad av de coachingsamtal jag har. Mitt arbete ger mig energi och jag är verkligen glad att det är så. Det är ingen dans på rosor att driva eget företag. Det händer något hela tiden coh det är många bollar som ska hållas i luften samtidigt hela tiden. Det är lätt att bli snurrig i huvudet. Hade det jag gör inte varit min passion och gett mig energi så hade det aldrig gått.

Ny veckaMitt fokus denna veckan

Denna veckan ska jag fokusera på bloggen, bloggkalas och mina tjänster. Det betyder att jag ska styra upp mitt bloggande och planera de kommande veckornas inlägg. Bloggkalaset är en del av detta men framför allt handlar det om att presentera min tjänster ordentligt.

Ny veckaNy vecka

Måndag

Som oftast börjar min måndag med en mjukstart. Tid för bloggen och för administrativt arbete som jag vill ha klart inför veckan. Måndag är även en coachingdag med början vid 11:00 för det mesta.

Tisdag

BLOGGKALAS här på bloggen. Inlägget dyker upp klockan 12:00 och du seglar in när det passar dig. Det är det som är så bra med det digitala. Det blir en presentation av höstens tjänste- och produktpalett och en give away.

För egen del har jag coaching på förmiddagen och på kvällen har jag ett möte gällande ett samarbete.

Onsdag

Onsdagen börjar med nätverksfrukost som vanligt och med massor med energi efter det blir det coaching för hela slanten. Onsdag är verkligen min peppdag.

Ny veckaTorsdag

För tillfället är torsdag helt fri från bokningar och det är precis så jag vill ha det. Jag har en hel del utvecklingsarbete som behöver bli gjort och då passar det med en helt tom dag. Det är viktigt att ha dagar utan större åtaganden. Oavsett om man driver eget eller är anställd. Som anställd kan det handla om att ha en mötesfri dag och tid för att arbeta utan avbrott.

Fredag

Förmiddagen är lika tom som torsdagen men övergår i möten och sedan en After Work med två härliga bloggkollegor. Jag älskar att träffa människor som jobbar med liknande saker för att utbyta erfarenheter. Det ger perspektiv på mitt arbete och det ska aldrig underskattas

Hur ser din vecka ut?

Foton på July the Office Dog från besöket hos Malin i helgen.

6 tankar om “Efter en fantastisk helg kommer en ny vecka

 1. Marie Johansson says:

  Åh vilken gosig jycke! Hur ser min veckoplanering ut? Hm… På tisdag ska jag besöka min bästa kund, en inredningsbutik som jag hjälper med marknadsföringen. På onsdag blir det nog ett besök hos en kund där inredningen på kontoret börjar bli klar – jättespännande! Sedan har jag ett par jobbnätter också (för att få in lite pengar). Tiden som är över tänkte jag ägna åt att återstarta ett projekt som legat till sig lite – ännu mera spännande! Ha en riktigt fin vecka! 🙂

 2. Helena Roth says:

  *Oh, skrev en lång kommentar som försvann pga strilande internet…*

  Nåja – principiellt skrev jag om min vecka som innehåller både hundpassning och bokklubbspremiär, så väl som möten ute hos kund både tisdag och onsdag, tre andra möten på torsdag och en obokad fredag för uppsamling av allsköns. Och så ska jag måla klart så klart!

  • Dorotea says:

   Onej så dumt men du orkade skriva om det. Det gör mig glad 😀 Bokklubbspremiär låter hur trevligt som helst. Och jag gillar att du har en obokad dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *