Jag får ofta höra av människor att du som går upp så tidigt måste ju hinna med hur mycket som helst. Och JA det gör jag. Jag får gjort väldigt mycket på en dag men jag är inte vaken fler timmar än någon annan. Jag har lika många timmar som du har.

Det handlar inte bara om vilken tid vi går upp utan om hur vi strukturerar den tid vi är vakna. Springer vi igång dagen eller gör vi först en plan? Det är där lösningen ligger. Jag hinner med så mycket som jag gör för att jag är noga med att ha en planering. Och planeringen den gör jag under min första morgontimme. Då ger den mest resultat.

Förutom det får jag ofta höra att jag är uppe med tuppen. Och vet ni, det är jag inte. Jag är uppe före. Han vaknar ju inte förrän klockan 07.00.

1

 

2 tankar om “Du som går upp så tidigt måste ju hinna med hur mycket som helst

  1. Sara says:

    Det är så sant! Jag själv är en riktig sjusovare men ett tag när barnen var riktigt små gick vi upp 6:00 varje morgon. En del dagar hann jag inte med ett dugg medan andra var jag otroligt effektiv. Som du skriver alla har vi lika många timmar frågan är hur vi förvaltar dom!

    • Dorotea says:

      Ja men visst är det så. Hur vi förvaltar vår tid är A och O. Hur vi värderar vår tid är avgörande för hur mycket vi hinner med och hur vi upplever tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *