Du ansvarar för din personliga utveckling

Jag är inte överdrivet förtjust i gnäll. Jag tycker gnäll bromsar och ställer till det. Gnäll gör att du står kvar där du är och att du inte ger dig själv utrymme att utvecklas. Du ger inte dig själv utrymme att ta steg framåt mot det som du vill ha. För gnäller du så kommer jag att anta att det du drömmer om saknas ii ditt liv och då säger jag: Du ansvarar för din personliga utveckling.

Gnäll ger ingen skön energi

Kanske är jag hård. Det är möjligt, men gnäll ger verkligen ingen skön energi och det är inte på något sätt framåtdrivande och livet har en framåtrörelse. Det har du hört mig säga många gånger. Det går inte att stoppa den framåtrörelsen utan att ja, du vet, inte fylla år någon mer gång. Framåt är dit vi är på väg och då tycker jag att det är en väldans bra idé att vara den som sitter vid rodret eller styret om du föredrar det eller kanske ratten. Jag vet inte vilktet fordon du tänker ta dig fram med.

Du kan skapa det du vill

Du kan låta dina tankar om livet bli verkliga. Du kan skapa det du vill ha. Det går inte alltid snabbt och ibland krävs det omvägar men det går att komma dit. I alla fall om du öppnar upp för möjligheten. För ja, det är inte enkelt alla gånger. Jag skulle ljuga om jag sa att det är enkelt. Att skapa nya vanor och lära sig nya saker det tar sin stund och det kräver att du är motiverad och dedikerad. Och ja, det där vet du ju går upp och ner. Det är inte alltid självklart att vara på topp och redo att ta tag i dagen med ett leende på läpparna.

Hur du än gör så är det ändå du som bestämmer. Du ansvarar för din personliga utveckling. Du ser till att välja vad du vill fokusera på och du ger dig tid att satsa framåt. Det behöver inte vara mycket tid men någon stund i veckan i alla fall. En kortis. För lite i taget blir till slut mycket. Så är det varje gång. Det slår faktiskt aldrig fel.

100-programmet ger dig möjlighet att ta ansvar för din personliga utveckling

Som du vet är det detta jag jobbar med. Det är det här jag gör. Jag hjälper människor framåt. Jag är med och driver och hittar metoder för att förverkliga dina tankar, drömmar, om ditt liv. Det gör mig glad och glädje är min största drivkraft.

I 100-programmet som jag idag presenterar för första gången är det just det här som händer. Du tar ansvar för din personliga utveckling. Du ges möjligheten att ge dig själv tid att göra något varje vecka som för dig framåt. Basen i 100-programmet är film. Jag vet nämligen att du tycker om film för det har du talat om för mig om och om igen. Till filmen får du alltid uppgifter, en utmaning eller en uppmaning. Varje vecka. Jepp, en gång i veckan kommer det nytt material till dig som du i vanlig ordning arbetar med i din egen takt. OCH det är inget medlemsprogram utan ett community så det ingår såklart också. Gemenskap med andra är en viktig del i jobbet med att skapa förändring.

Jag tycker du ska kika in och läsa mer om 100-programmet. Dörrarna öppnar den 1 september men skicka en intresseanmälan till mig så lovar jag att påminna dig när det är dags.

läs mer om 100-programmet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *