Be Your Power

kontraster

Ditt liv handlar om DIG!

Ditt liv handlar om DIG! Det du vill få ut av ditt liv och vad som får dig att må bra. Det handlar inte om ålder men en hel del om erfarenheter och vart dessa för dig idag och i framtiden.

Hos mig får du sätta dig själv i centrum. Alltid!

Be Your Power fokuserar på på dig och det du vill bli bättre på eller förändra. För att du är viktig. När du kommer till mig lämnar du skuld och dåligt samvete utanför dörren. Här är tryggt. Här får du uttrycka dina känslor fritt och säga dina önskningar om livet högt.  När du kommer till mig pratar vi om livet, om förändringsmöjligheter och om planeringen som leder framåt men också den som gör att dagarna löper på i den takt du vill. 

Om du önskar utvecklas passar du perfekt här hos mig och tillsammans med alla andra som drivs av Flamingo Spirit och
utvecklas i Be Your Power.

Be Your Power är
Flamingo Spirit

Be Your Power är en gemenskap för dig som önskar utvecklas. Det är en gemenskap där DU är viktig och där du får lov att ta plats. Du utvecklas, förändrar, skapar vanor och rutiner. Du vill hitta din väg som kanske blivit rörig. Du vill få struktur på din vardag och din planering. Du vill leva det liv du drömmer om med det innehåll som ger dig glädje

Flamingo Spririt är den känsla vi jobbar med här i Be Your Power. Flamingon är vårt kraftdjur kan man säga och representerar de drivkrafter du har och/eller som du önskar få. 

Flamingon är kunskapstörstande, påhittig och strävar efter ett välbalanserat liv. Den är nära sina känslor och jobbar med att bli starkare genom att vända rädslor till styrkor. Flamingon menar att när du väl har hittat din balans (den står ju ofta på ett ben) och ditt syfte så är du ostoppbar. Du kan klara vad som helst och ditt liv kommer att bli så mycket mer.

Be Your Power är ett medlemsprogram där du är tillsammans med andra med en önskan om att skapa sitt eget utrymme. Du är så delaktig som du själv önskar men platsen är din. Varje månad har vi fokus på ett nytt ämne men grunden är alltid densamma. Det handlar om ditt liv och din utveckling. 

Självklart tar planering, struktur och personlig utveckling en stor plats i Be Your Power och därför kretsar månadsämnen kring det. Varje månad får du nya uppgifter som ibland hamnar i din brevlåda hemma och ibland landar i digitalt i portalen. Vilket det blir beror helt på ämnet. Varje vecka föreläser jag i en livesänding och i slutet av varje månad träffas vi för samtal i en onlinekonferens.

Känner du igen dig?

 • Jag älskar att lära mig mer om mig själv och det här med en bra planering är superlockande.
 • Jag skulle vilja ha mer tid för mina intressen och mina vänner
  men sätter ändå mig själv i andra rummet gång på gång.
 • Det är så frustrerande att listan alltid är så lång. Jag vill hinna andas också.
 • Jag tittar på mina kollegor och grannen och undrar hur sjutton de lyckas hålla ordning på allt. Det måste vara fel på mig.
 • Jag orkar inte alltid vara bland folk men känner behov av att umgås och lära mig nya saker?
 • Jag har tröttnat på att mitt liv bara handlar om jobbet och alla andra. När ska jag ha tid med mig själv?

En del av allt som ingår för
399 kronor/månad

 • Planering, struktur och personlig utveckling.
 • Fokus på DIG!
 • Nytt ämne varje månad.
 • Nya uppgifter varje månad.
 • Gemenskap med likasinnade i Be Your Power VIP på Facebook.
 • Onlinekonferens där du delar med dig av dina egna erfarenheter från månaden.
 • The Flamingo Spirit Club den kostnadsfria gruppen på FB.
 • Flamingo Spirit Post – inspirationsbrev varannan vecka.
 • PlaneringsMaraton i december för en god start på det nya året.
 • Rabatterad coaching om du önskar.

Välkommen till The Flamingo Spirit Club på Facebook

The Flamingo Spirit Club är en plats där du kan hänga med andra som tycker om planering och personlig utveckling. En plats där det svåra i planeringen kan få svar och verktyg. En plats där det roliga och frustrerande i personlig utveckling får utrymme. Det är en plats för alla kvinnor mitt i livet. 

Här säger vi godmorgon till varandra varje morgon och berättar vad vi ska fokusera på. Där får du tips på verktyg för planering och jag ställer kluriga frågor så du får tänka till lite.

NYTT! Varje månad har vi en masterclass i ett relevant ämne. Denna masterclass sänds som en livesändning. Du deltar live eller tittar när du kan.

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn