Skapa din optimala morgonrutinMitt företag, dorro coaching, fyller 5 år i maj. Det firar jag med att nylansera min morgonrutinkurs – Skapa din optimala morgonrutin. Den är pimpad och pågår i 10 dagar. Skapa din optimala morgonrutin

Skapa din optimala morgonrutin

Det är en kurs för dig som vill ha en hållbar vardag med rutiner som bär dig framåt. Rutiner är ramen för din dag. Om den fungerar kan du fylla den med önskat innehåll. Smart va?

För att jag ska trycka på startknappen vill jag ha 100 personer anmälda. Då kör vi i 10 dagar för 100 kr per person. Visst låter det awesome! Det tycker jag i alla fall. Jag ser fram att hänga med alla er i 10 dagar.

Här är evenemanget på FacebookDu kan såklart gå direkt till sidan där du gör din anmälan.

Skapa din optimala morgonrutin

Min morgonrutin och hur du får till din egen

Fram till evenemangets start kör jag också en YouTube-serie med tre filmer om rutiner. Den första handlar såklart om morgonrutinen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *