Detta använder jag i min Bullet Journal

Detta använder jag i min Bullet Journal

detta använder jag i min bullet journalJag vet att jag om och om igen säger att det enda du behöver för att påbörja en bujo är en anteckningsbok och en penna och det håller jag fast vid. När du har kommit igång och känt på metoden ett tag så kanske du kommer vilja avancera från bara en enkel penna och därför vill jag idag visa vad jag använder när jag skapar mina layouter.

detta använder jag i min bullet journalEn film istället för en uppsjö med bilder

Förutom att prata om vad jag använder vill jag berätta om det nya sakerna jag fick hem från tidformera förra veckan. Det är så roligt att få paket även om jag beställt det helt själv. Allt var så fint inpackat också. Jag skulle kunna ta massor med foton men det kände jag inte för utan jag har såklart spelat in en film. Och här är den:

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag är så impad av att du använder dig av Bujo. Jag blir inspirerad av dig och har nu testat 1-3-5 ett par dagar.

   1. Jag testar mig fram hela tiden och tycker det är roligt samtidigt. Och blanda det med att vara planeringsnörd. Kan ju inte bli bättre 😉

    Vad roligt att du testat 1-3-5. Vad tycker du?

 2. Har aldrig hört om Bujo förut. Blir onekligen mer nyfiken.

  1. Skrolla vidare i bloggen så hittar du mer.

  1. Det kan ta hur mycket tid som helst eller lika långt tid som det tar dig att skriva en att göralista. Du väljer själv. Det som är bra är att du har allt samlat på ett ställe. Förutsatt att du brukar skriva saker för hand förstås. Kul att du inspireras.

   Här är ett inlägg kring det här med tiden. https://doroteapettersson.se/en-planeringsrutin/

 3. Jag ska kolla mer på dina filmer om bujo, det verkar sjukt kul

Kommentera

Stäng meny
×
×

Kundvagn