Hej vänner!

Det närmar sig nu. Operationen som jag väntat på i ungefär en evighet. Det känns läskigt, ovisst och helt fantastiskt på en och samma gång. Jag har väntat på den här operationen i ungefär en evighet känns det som och om en vecka, 30 april, är det dags.

Helprotes i höger knä

Det som ska göras är att jag ska få en helprotes i mitt högra knä. Det betyder helt enkelt att de byter mitt söndriga knä mot ett som fungerar. Det är en stor operation men något de är vana vid att göra. Den ska vara väldigt smärtsam sägs det men jag vet att det finns många som ansett att det är helt okej. Det är individuellt helt enkelt. Jag ställer in mig på smärta, om man nu kan det, så får jag hantera det när det händer.

Jag ser fram emot

Det är läskigt och det är fantastiskt på samma gång. Läskigt för ja, de ska ta bort mitt knä. Det räcker för att komma upp på läskighetsskalan hos mig. Fantastiskt är det för att när det har läkt och jag har rehabiliterat ett tag så kommer jag kunna gå igen. Jag kan gå nu också men med mycket smärta och väldigt korta sträckor. Jag ser fram emot promenader igen. Jag har inte gått en riktig promenad på många år och det här med att komma ut i skogen längtar jag efter något så fasligt mycket. Det är det första jag ska göra så fort jag får ett okej – ta mig ut i skogen.

Jag ser fram emot att ta mig upp på övervåningen i mitt hus med lätthet. Sådan lyx har jag inte haft sedan förra sommaren. Jag går upp såklart eftersom badrummet är där och barnen har sina rum där men jag går bara dit om det är nödvändigt.

Jag ser fram emot att inte behöva planera allt efter hur långt det är att gå och om det finns en parkering i närheten av dit jag ska. Det är så otroligt tröttsamt att vara begränsad fast jag kör bil.

Jag ser fram emot en massa saker men främst ser jag fram emot att gå utan smärta. Det kommer ta ett litet tag såklart men det gör inget. Jag är van, men att ha det inom räckhåll känns underbart.

Sjuk soloföretagare, hur fungerar det?

Hur hanterar jag som soloföretagare detta? Det är en väldigt bra fråga kan jag säga för det är inte helt lätt. Jag kan inte bara lägga ner all aktivitet utan behöver förbereda en hel massa. Det jag har gjort under hela april är att förbereda för maj så att det finns material för medlemmarna i Be Your Power och inläggen för Instagram. När det gäller instagram så har jag alltså skrivit det jag vill säga och fotograferat så jag har bilder. Allt ligger i en mapp redo att användas. Det är ju en del arbete med att ordna fotona så det är skönt att ha det förberett. Jag har även skrivit blogginlägg för hela maj (två i veckan) och under denna veckan kommer jag spela in filmer för youtube. Så fort min dunderförlylning har lagt sig. Utöver det har jag ordnat med alla ekonomipapper och ska under veckan lämna över dessa till min redovisningsekonom. Jag vill ju inte missa betalning av momsen i maj och bokslutet för 2018 behöver göras.

Det är mycket att hålla reda på som företagare och eftersom jag driver mitt företag ensam så har jag ingen att delgera till. Det är jobbigt när man är sjuk men annars går det utmärkt.

På söndag kommer jag vara helt redo för att släppa mitt jobb och låta det löpa med lite fingervisning av mig. Det känns väldigt skönt att ha koll på allt för jag vet att jag kommer ligga i morfindimma i några dagar efter operationen.

Ja, så är det med. Nu vet ni också vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *