sjuk

Det är sen fredagskväll och jag sitter i min soffa och är sjuk. I tisdags hoppade en förkylning på mig och under två dygn låg jag i stort sett och sov hela tiden. Jag kan inte minnas när jag hade så ont i halsen som jag hade de två första dagarna. Det kändes som jag hade svalt knivar och det gick inte svälja ner nästan något alls. Uschligt!

Detta är min första förkylning på flera år faktiskt. Lite konstigt men så är det. Och som alla vet får man äta hur mycket glass man vill när man är sjuk men eftersom jag inte tycker om glass så bytte jag ut den mot chokladpudding. Lätt att svälja och gott.

Arbete trots att jag är sjuk

Under den här veckan har det hänt en hel del fast jag varit sjuk. Mejlen slutar inte ramla in och telefonen ringer fast jag är sjuk. Så vad har jag gjort? Ungefär det här:

måndag
Det hände inte så mycket i måndags. Jag svarade på mejl som kommit under helgen, uppdaterade bloggen och grejade med lite förberedelser på möten under veckan.

tisdag
Jag hade två livesändningar i en entreprenörsgrupp på Facebook och så blev jag intervjuad av en journalist för en kommande artikel. Jag länkar när den kommer.

onsdag
Jag mig till mitt BNI-möte fast jag hade ont i halsen. Jag hade bokat tid med filmaren i teamet direkt efter och det var för viktigt för att avboka. En reklamfilm för boken är i görningen.

torsdag
Låg jag rätt däckad kan man säga. Pratade med ännu en  journalist i telefon men mest sov jag.

fredag
Idag har jag varit lite mer aktiv. I och för sig från soffan men i alla fall igång. Skickade svar på frågor till en journalist till och så skrev jag en debattartikel som kommer på söndag.

Ja, som ni märker har det inte varit så mycket action. Nästa vecka blir det desto mer kan jag säga men mer om det då.

Sov gott nu alla. Det tänker jag göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *