lugn vecka

Jag tänker att måndag är en bra dag för en lista över vad jag tänker mig kring den kommande veckan. Det blir en lugn vecka men here goes.

Veckolista – lugn vecka

√ Veckans planer
Det är påskvecka så med andra ord är det påsklov och båda barnen är hemma. Jag har några coachingsamtal inbokade och mitt onsdagsmöte men förutom det ska jag vara ledig.

lugn vecka

√  Veckans prioritering
Jag ska lägga upp en informationsfilm om boken i sociala medier och jag behöver skicka iväg böcker som blivit beställda under helgen. Och så ska jag påskpynta och laga god påskmiddag tillsammans med barnen.

√ Veckans bjudning
På lördag åker hela familjen hem till min syster och firar påsk. Min pappa, faster och kusiner kommer dit också. Jag älskar släktträffar. Med jämna mellanrum har vi aktivitetsträffar och det lutar åt att det blir en sådan den här påsken. Vad har vi inte bestämt men det blir förmodligen inget som någon annan skulle komma på. Det är sällan vanligt eller logiskt utan mest tokigt.

√ Veckans önskning
Hmm?? Jag önskar mig nog vårväder mest av allt men jag önskar också att veckan verkligen blir lugn. Och jag hoppas barnen och jag ska få möjlighet att fixa med lite vårigheter som att köpa nya skor, fixa matchkläder till sonen och en och annan vårjacka.

lugn vecka

√ Veckans utmaning
Eftersom det ska vara en lugn arbetsvecka och jag i och med det inte har bokat in coachingsamtal så tänker jag att jag ska ha utrymme för att sätta mig med SEO av alla blogginlägg. Alltså alla tidigare blogginlägg och foton. Det är ett hästjobb kan jag tala om.

√ Veckans blogginlägg
Jag brukar ha en lista med blogginlägg som jag vill fokusera på under veckan men det har jag inte fixat än. Jag tror det kommer bli ett om upp och hoppa och ett om citronvatten vs. planering och kanske en önskelista eftersom jag fyller år snart. Har du några önskemål på ämne jag ska skriva om?

Kanske blir det färre blogginlägg denna veckan och i så fall är det bara att ge sig in på Instagram.

lugn vecka

Inspiration till listan har jag hämtat här.

4 tankar om “Det blir en lugn vecka

  1. Mona says:

    Jag tycker du verkar ha fullt upp, även en ”lugn vecka”. Men det är väl sånt tempo de flesta håller?! Själv klarar jag inte det efter en utmattningssjukskrivning. Jag försöker ta en dag i taget, men det är svårt.

    • Dorotea says:

      Jag tror det ser ut att vara mer än vad det är. Mest sitter vi och läser böcker, spelar spel på datorn och är ute med hunden. Väldigt lite arbete för mig. Men det är ju helt klart relativt vad som är lugnt och inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *