Det är idag det händer. Idag är det dags för boksläpp. Det jag har pratat, tjatat och gnatet om i veckor, månader. Nu är dagen här och snart är tiden inne.

Klockan 17:00 idag är alla som vill välkomna att dricka te tillsammans med mig och som bonus får ni klämma på den nya boken. Jag kan lova att den är fin.

Det är många timmars arbete som ligger bakom den med ett fantastiskt samarbetsteam. Tillsammans med redaktör och formgivare har denna bok blivit verklighet. Att skriva bok är ett ensamt arbete under skrivprocessen men så fort man kopplar in lektör, redaktör, illustratör och formgivare blir det ett samspel mellan de olika expertområden vi besitter. Det är en spännande resa som inte alltid är fylld med glädje. Det är mycket frustration och det är många beslut som ska fattas. Men i det stora hela är det bara roligt.

Ikväll ska jag fira min bok. Först tillsammans med alla er och sedan med de som står mig närmast. Det ser jag fram emot.

P.S Om du inte har anmält dig till boksläppet men vill koma så är det helt okej. Bara dyk upp. Jag blir glad om du kommer.

IMG_7082

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *