decembermys

Att stå i köket sent på kvällen nästan in på natten och förbereda för julafton tycker jag om. Det kan verka underligt men det är så det ska vara för mig. Jag tycker om att lugnet lagt sig, barnen ligger och sover och mannen går runt och grejar med något som också behöver bli klart.

I bakgrunden spelar julmusiken. Lugnt och tyst. I går kväll blev det pianomusik vilket kändes helt perfekt medan köttbullarna låg i stekpannan och fräste. Det är härligt helt enkelt.

Självklart avslutar jag med att ta mig en köttbullesmörgås eller två med ett glas julmust till. Köttbullarna är ju godast precis som de tas ur pannan.

Idag stundar julbak- och julgodisfix tillsammans med barnen. Det är bäst att göra det i sista stund för annars finns det ju inget kvar när det väl är julafton. Vad det blir får barnen bestämma.

decembermys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *