deadlinetajmDet är deadlinetajm denna veckan vilket innebär struktur och ordning och reda. Det är ju så lätt att komma på tusen och en saker att göra när en deadline stundar. Jag har mina metoder för att hålla mig ifrån det men självklart faller jag i fällan ibland.

deadlinetajmDeadlinetajm denna veckan

√ Veckans planer

Det är kortvecka denna veckan men antagligen inte för mig. Jag kommer behöva tiden för att bli klar med mina kurser som jag utlovat. I och med att jag låg sjuk i tre dagar förra veckan så ligger jag efter.

√  Veckans prioritering

Dev har ni nog redan gissat vad som har prioritet. Kurserna. Jag vill verkligen ha de klara till den 1 juni då lanseringspartyt ska gå av stapeln. Utöver det tänker jag se till att ta pauser när solen visar sig på altanen för det gäller att lapa så mycket det bara går.

deadlinetajm√ Veckans bjudning

Jag har en känsla av atv det kommer bli någon middag i helgen. Kanske med min syster. Och på fredag stundar det tjejkväll. Allt är lite löst planerat än så länge men bra kommer det bli.

√ Veckans önskning

Jag önskar mig uppehållsväder och väldigt gärna sol. Jag har fått ordning på dotterns cykel så jag tänker mig en liten cykeltur om dagen. Det är inte lika kul att cykla i regn även om det såklart går.

deadlinetajm√ Veckans utmaning

Utmaningen denna veckan är att hitta rätt tempo i arbetet. Det är fortfarande mycket text som ska skrivas och så ska det göras ordning pdf:er och den typen av arbete har jag en tendens att fastna i. Det känns som jag kanske behöver förtydliga min arbetplan lite mer.

√ Veckans blogginlägg

Bloggen löper på som vanligt. Ett till två inlägg om dagen. Ett inlägg kommer handla om vad jag använder för pennor och annat smått och gott när jag gör mina sidor i min Bullet Journal. Det blir en film om det någon dag denna veckan. Resten får vi se. Jag har inte riktigt bestämt mig än.

deadlinetajmOm du vill läsa ett inlägg om hur jag gjorde när jag hade en tajt deadline när jag höll på med manusarbetet för min senaste bok så kan du läsa om det här.

6 tankar om “Veckolistan – det är visst deadlinetajm

 1. Mona says:

  Vad bra du är på att planera! Själv vill jag bara göra klart! Jag gör först de korta/snabba sakerna, så att de kan bockas av. Sedan kommer jag till de längre sakerna, de som kanske borde planeras. Jag gillar inte att de behöver mer tid.

  • Dorotea says:

   För mig är planering ett nöje. Att göra klart är alltid bra bara man vet vad som ska göras och det verkar du ha. Kanske behöver du göra de sakerna som tar längre tid i bestämda portioner så varje moment inte tar så lång tid och göra annat emellan?

 2. Ingela says:

  En till två blogginlägg om dagen? Jag är impad. Igår satt jag och knåpade alldeles för länge på två inlägg så att jag missade det fina vädret. Hoppas det ger något tillbaka i alla fall.

  • Dorotea says:

   Det tar tid för mig också men jag har ett system och jag skriver som min pausmusik. Blir det inte två inlägg en dag så är det helg okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *