Godmorgon! Idag vaknar jag till ruskväder och mörker. Det känns inte alls speciellt uppiggande men jag kände mig ändå riktigt peppad när jag vaknade. Jag har en kul vecka framför mig och jag älskar ju måndagar.

Jag har funderat ett tag på att skapa en ny struktur på bloggen. Lite mer ordning och reda kan man säga. Den senaste tiden har det inte blivit så många inlägg som jag önskar och i och med det har jag tänkt att det är dags att göra på ett annat sätt. Det jag har kommit fram till är att ha inlägg kopplade till rubrik och dag. Alltså att varje veckodag har sin rubrik. Varje rubrik anspelar på siffran fem. Det känns logiskt på något sätt. Jag har inte bestämt vilken rubrik som ska vara vilken dag än men det tror jag ger sig så fort jag börjar. Så här har jag tänkt mig:

Godmorgon måndag
Måndag är uppstart och planering. Vad händer i veckan, vad kan man göra för att få en bra vecka och vad är nytt? Så med andra ord så som det har varit hittills.

Triss i femmor
Tre råd eller tips. Tre saker som behövs för att få balans i livet eller tre saker att jobba på.

Fem myror
De små sakerna i livet som bygger upp den stora elefanten. Många små framsteg är inte sämre än de stora förändringarna. Även små steg räknas.

Veckans 5-lista
Det är som det låter. En lista med fem punkter kring ämnen relevanta för 5 AM-konceptet.

5 o’clock tea
En gång i veckan tycker jag att vi pratar om något annat än planering och fokus. Varför inte te? Jag pratar ju mycket om te och det finns mycket att prata om i det ämnet också.

Så fem rubriker, fem dagar och fem ämnen på en vecka. Vad tror du om det?

11881599_1153761637971458_1954316096_n

8 tankar om “Godmorgon måndag: dags för ordning på bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *