PDF: Dagens tre bästa – tacksamhet hela 2017

Att skriva ner vad du är tacksam för varje dag kommer göra dig gladare så varför inte göra det till en vana under hela 2017? Jag har skapat en liten minibok i pdf-form som du kan ladda ner och pyssla ihop och sedan använda hela nästa år. Jag kallar den för Dagens tre bästa.

dagens tre bästa

DAGENS TRE BÄSTA

Du kan själv välja vad du vill skriva i den och behöver alltså inte enbart hålla dig till det du är tacksam för. Du kan blanda mellan att även skriva ner det som gjort dig glad under dagen eller det du anser vara dagens bästa. Dessa saker behöver inte alltid nödvändigtvis vara samma som det du känner dig tacksam för. Många gånger kommer det säkert att vara det men för omväxlingens skull kan du välja lite som du känner. Det viktiga är att det gör dig glad.

För just glad är vad du kommer att bli.

PYSSLA DET TILL EN MINIBOK

Den pdf du får går inte att skriva i utan det är meningen att du ska skriva ut sidorna så att du sedan kan fylla i för hand. Jag tror att skriva för hand ger det hela en dimension till. Vi minns det vi skriver för hand bättre.

För att det ska bli till en minibok behöver du klippa lite och sedan sätta samman det till en liten bok. För det kan du använda antingen en ring (ser ut som en nyckelring) eller häfta samman. Ringen kan du köpa på bland annat Panduro. Du kanske har en annan pysslig idé och då går det såklart lika bra med den.

FYLL I FORMULÄRET OCH DU FÅR DIN PDF TILL DIN MAILBOX

Fyll i formuläret så kommer Dagens tre bästa skickas till dig. Det kan ibland ta en stund innan mailet med själva pdf:en kommer till dig så lite tålamod kan behövas.

Dagens tre bästa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *