Välkommen hit!

24 timmar. Din tid! Använder du din tid rätt? Det är du som bestämmer över din egen tid. Vi har samma mängd tid men våra scheman ser olika ut för vi gör olika val i livet.. Du bestämmer vad som pillas in i din kalender.

Jag är grundare av medlemsprogrammet Be Your Power, författare och planeringspexpert. Jag har skrivit fyra böcker och jag har setts i Nyhetsmorgon och hörts i radio. Jag är utbildad pedagog med en examen i psykologi. Min coaching och mitt förhållningssätt till planering och tid grundar jag främst i beteendepsykologi.

Jag tror på att du kan skapa dig ett liv du älskar – ett smidigt liv där det du älskar får stort utrymme. Varför ska du fokusera på sådant du inte tycker om när ditt liv kan vara fyllt av guldstunder?

Jag visar dig vägen! Jag kommer inspirera och motivera dig men framför allt kommer jag se till att du tar steg framåt. 

Jag ser fram emot att jobba med dig!

Godmorgongruppen på Facebook

Här säger vi godmorgon till varandra varje vardagsmorgon och berättar för varandra vad vi har för dagens fokus och vad som är viktigast på att göra-listan.

Ta mig till klubben

4 sätt jag kan hjälpa dig på

01

Coaching

I min coaching hjälper jag dig att förstå dig på din tid och hur du ska planera den. Vi går igenom hur ditt liv ser ut och vilka beteenden som hindrar dig från att göra det du har bestämt att du ska göra.

detta behöver jag

Mina böcker

Mina böcker handlar om morgonritualer, planering, fokus, struktur och prokrastinering. Mina böcker hjälper dig att förstå vilket förhållningssätt du har till tid och hur du får saker gjorda.

mina böcker

02

03

Medlemskap i Be Your Power

Om du önskar direkt hjälp och gemenskap så ska du bli medlem i Be Your Power. Du får tillgång till alla workbooks, föreläsningsfilmer och livesändningar.

Bli medlem

Podden “Men se godmorgon”

Lyssna på min morgonpodd som kommer ut fem dagar i veckan. Korta avsnitt om vardag, planering och personlig utveckling.

till podden