Vem är vi & hur kan vi hjälpa dig?

Hej du! Vi är så glada att du är här. Du har kommit till Be Your Power som är en community där ditt liv står i centrum. I Be Your Power handlar allt om att leda dig till ett liv som du älskar och där din tillvaro är enligt dina spelregler. Vi hjälper dig och samtidigt hittar du nya vänner för livet. 

Vilka är vi? Vi är Dorotea och alla som är med i Be Your Power, som har liknande utmaningar som dig. Alla bygger sitt drömliv.

Varje månad utgår vi från ett nytt ämne men kärnan är alltid densamma – Ditt väluttänkta liv och ditt flow.

Vi vet att du kan! Vi vet att dina drömmar kan vara din ledstjärna till det liv som
du vill ha. Vi finns här för att ta dig framåt. 

Är du redo att sätta igång?

Godmorgongruppen på Facebook

Här säger vi godmorgon till varandra varje vardagsmorgon och berättar för varandra vad vi har för dagens fokus och vad som är viktigast på att göra-listan.

Ta mig till klubben

3 sätt jag kan hjälpa dig på

01

Gratis Clarity Call

Vet du att du behöver något men inte vad? Låt mig hjälpa dig. Boka in dig på ett 15-minuters Clarity Call så ska jag leda dig rätt.

Boka clarity call

Mina böcker

Mina böcker handlar om morgonritualer, planering, fokus, struktur och prokrastinering. Mina böcker hjälper dig att förstå vilket förhållningssätt du har till tid och hur du får saker gjorda.

Detta behöver jag

02

03

Medlemskap i Be Your Power

Om du önskar direkt hjälp och gemenskap så ska du bli medlem i Be Your Power. Du får tillgång till alla workbooks, föreläsningsfilmer och livesändningar.

Bli medlem

Det är jag som är Dorotea Pettersson!

Jag är grundare av medlemsprogrammet Be Your Power, författare och planeringspexpert. Jag har skrivit tre böcker och jag har setts i Nyhetsmorgon och hörts i radio. Jag är utbildad pedagog med en examen i psykologi. Min coaching och mitt förhållningssätt till planering och tid grundar jag främst i beteendepsykologi.

Jag tror på att du kan skapa dig ett liv du älskar – ett smidigt liv där det du älskar mest får stort utrymme. Varför fokusera på sådant du inte tycker om när ditt liv kan vara fyllt av guldstunder?

Jag visar dig vägen! Jag kommer inspirera och motivera dig men framför allt kommer jag se till att du tar steg framåt. 

kaos

BEHÖVER DU MER HJÄLP?

Vi hjälper dig! Gå med i Be Your Power nu och få tillgång till

  • Arbetsuppgifter varje månad.
  • Fyra föreläsningsfilmer per månad.
  • Ett stödjande community.
  • Livesändningar
  • Gemenskap
  • Daglig hjälp i gruppen
  • Minimaraton varje kvartal

Och så mycket mer!

Jag vill bli medlem nu Mer information