Jag är så glad för att ha skapat coachingabonnemanget för det fungerar verkligen riktigt bra för mina klienter. Jag har haft det på test ett tag och de som har testat är nöjda.

Mitt problem har alltid varit att jag har tusen idéer som snurrar runt i skallen men att få idéerna från tanke till verklighet har varit en utmaning.

När jag började använda mig av Dorotea började saker trilla på plats. Bara en sån enkel sak som att få ner tankarna på ett papper öppnade upp dörrar till mer kreativitet. Att ha ett bollplank som Dorotea är guld. Ens tankar och idéer blir lätt konkreta saker. Att få hjälp med att plocka ut tankar och idéer och göra dem till handling är svårare än man kan tro. För man hinner inte! Vägen från tanke till handling är enormt lång i den stressade vardag vi lever i idag.

I slutet på dagen handlar det om tid. Tankar som ”jag hade behövt 48 timmar på ett dygn” dyker upp och det känns som att man inte fått gjort hälften av vad man tänkte. Dorotea hjälper mig, i min vardag, med att få struktur och på så vis får jag gjort så mycket mer. Trots att det ”bara” är 24 timmar på mitt dygn …

Abonnemanget är utökad coaching kan man säga. Förutom det sedvanliga coachingsamtalet ingår även:

Coachingsamtal
2 coachingsamtal per månad à 45 minuter

Söndagskollen
Här har klienten via mejl möjlighet att utvärdera sin vecka och ställa frågor som besvaras söndag kväll eller måndag förmiddag.

15-minuters peppsamtal
Möjlighet till 15-minuters peppsamtal inför till exempel något viktigt möte eller för att bolla en ny idé eller beslut. Detta samtal behöver bokas i förväg. Max 3 per månad.

Påminnelser
Påminnelser inför deadlines på sms.

Hemlig Facebookgrupp 
Om klienten önskar kan en hemlig facebookgrupp sättas upp för snabbare kommunikation mellan de bokade samtalen. Samtal mellan coachingsamtalen ingår inte i vanliga fall utan enbart i abonnemanget.

Speciellt lämpat för egenföretagaren

Detta abonnemang är speciellt framtaget för egenföretagaren därav ingår peppsamtalet samt påminnelserna inför deadlines. Som egenföretagare sätter man ofta sina egna deadlines och dessa kan vara svåra att hålla eftersom de kanske inte känns lika viktiga som de satta av någon annan. Påminnelsen gör att du ställs till ”svars” inför någon annan.

Att ha någon som är involverad i ditt företag gör att ensamhetskänslan minskar och produktiviteten ökar i och med det.

Pris: 3000 kr/mån (exkl. moms)
Köps i tremånadersintervaller och kan fås mot månadsbetalning.

Mejla eller ring mig så går jag igenom mer noggrant hur det kan gå till.

The 5 AM Academy porträtt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *