Oktober går mot sitt slut och det gick ovanligt fort. Det har varit en månad späckad av intressanta uppdragsförfrågningar och coachingresultat för mina klienter. En sådan där månad som jag kommer titta tillbaka på och tänka: Vad var det som hände egentligen?

Och då ska vi komma ihåg att jag inte är förtjust i oktober alls. Det att oktober går mot sitt slut innebär trist nog att november snart är här och det mina vänner är månaden jag minst tycker om på hela året men det ska jag inte älta i. Jag har ju överlevt varje år hittills.

I veckan

Men låt oss prata om denna veckan. Den är inte lika fullspäckad som förra veckan var vilket är skönt för jag var rejält trött mot slutet av veckan. Den är lagom belagt kan man säga med variation av coachingsamtal och det jag kallar för scentid. Det vankas nämligen föreläsning. Jag tackar inte ofta ja till föreläsningar längre men den här är på ett företag nära mig så jag behöver inte resa långt och jag tror att det kommer bli kul. Det är en ovanlig beställning nämligen.

Coachingvecka

Eftersom mina coachingklienter har sina samtal varannann vecka så har det blivit att jag har många samtal på samma vecka. Det skulle jag såklart kunna reglera men jag trivs med att ha det samlat. Det är ett speciellt fokus för mig och har jag många under samma period så har jag det fokuset med mig in från det ena till det andra samtalet. Detta är såklart något jag har testat mig fram till genom att göra på olika sätt.

Detta är min vecka

Jag ser fram emot

Denna veckan har jag framför allt två saker jag ser fram emot. Föreläsningen som sagt och att det är dags för workshop nummer två i min workshopserie: 3 mot 2023. Båda ska bli riktigt trevliga att utföra.

Mest intressanta

Det mest intressanta för mig denna veckan är ett möte jag ska ha med en kund. Det mötet är en förberedelse inför en konferens vi ska på i november. Då ska jag göra något av det bästa jag vet: Skapa en processkarta över ett företags arbetsflöde utifrån en vision som kunden ska berätta för mig.

Gah, hur ska det gå till?

Jag har inget ”gah” denna veckan känner jag. Allt känns bekant. Blir det ett ”gah” så tar jag tag i det när det händer. Det går ju inte alltid att veta att det ska bli något obekvämt att ta tag i.

Börja, sluta, fortsätta

Denna veckan ska jag börja planera för november. Jag ska sätta mina mål för månaden och se om jag kan planlägga mina uppdrag så att fördelningen känns bra tidsmässigt.

Jag ska nog inte sluta med något denna veckan. Just nu är jag i början och mitt i pågående processer så inget som är slutstadiet. På det personliga planet är jag också mest mitt i processer.

Jag ska fortsätta med den entusiasm som jag känner för varje uppdrag och kund som jag har just nu. Jag har verkligen roligt och det gör att jag tycker att det är roligt att ta mig an varje dag.

Berätta om din vecka. Vad ska du göra och vad ser du fram emot?

En tanke om “Coaching och scentid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *