Då och då nämner jag att jag coachar på stan. Varför gör jag det när det i beskrivningen av mina tjänster står att jag coachar på Skype eller telefon?

ÄR LIVE BÄTTRE ÄN SKYPE?

Nä, det vill jag inte påstå att det är alls. Skype eller telefon går alldeles utmärkt när det kommer till coaching men ibland vill en klient som bor här i Göteborg, eller i närheten av Göteborg, träffas och gå igenom något mer i detalj. Det kan handla om att till exempel göra upp en strategi och då underlättar det att kunna använda sig av papper och penna. Jag jobbar hemifrån och visst går det bra att komma hem till mig men många gånger är det lättare att träffas ute på stan.

MER EXKLUSIVT OCH MER HANDFAST

För tillfället väljer vi ett café på en plats som passar klienten och där atmosfären är lugn men jag planerar att framöver hitta ett café att bli stammis på och där jag har fasta tider för att coacha på stan. Detta är en plan in the making kan man säga. En plats, några få tider i veckan och något specifikt som ska åtgärdas. Mer exklusivt. Mer handfast. Mer tid.

DET KOMMER MERA

Detta är en teaser kan man säga men inom kort kommer jag att annonsera ut de första tiderna som går att boka. Det kommer inte vara mer än tre tider i veckan så först till kvarn gälla.

coacha på stan

 

2 tankar om “Coacha på stan – en plan in the making

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *