Business and pleasureDen här veckan har jag mycket kul att se fram emot. Flera framtidsrelaterade möten, ett bloggparty och träffar med vänner. Det kommer verkligen bli business and pleasure på det sätt som jag tycker om.

Business and pleasureBusiness and pleasure

√ Veckans planer

Förutom det planerade lanseringspartyt den 1 juni, nu på torsdag, så ska jag till Ystad på onsdag och Lund på torsdag. Ystad för att träffa en god vän och Lund för att träffa goda vänner men också prata businessamarbete. Utöver det ska jag göra det sista inför partyt.

Business and pleasure√  Veckans prioritering

Denna veckan prioriterar jag lugn. När jag har så många järn i elden som denna veckan behöver jag ta varje tillfälle till lugn och ro. Jag behöver våra mitt sinne och se till att få sinnesro. Om jag inte gör det kan det leda till att jag blir sängliggande i rejäl trötthet. Det tänker jag undvika genom att ge mig själv stunder där jag inte gör något arbete alls och jag har inga stora planer för nästa vecka. Det gäller att balansera.

Business and pleasure√ Veckans bjudning

Jag skulle säga att onsdag och torsdag är full av bjudningar. Även om en stor del handlar om jobb så kommer det bli härligt prat och god mat och den kombinationen kallar jag för bjudning.

Business and pleasure√ Veckans önskning

Jag önskar att lanseringspartyt blir lyckat. Det går ut på att du som läser bloggen ska känna att det är trevligt att komma hit och läsa.

Business and pleasure√ Veckans utmaning

Utmaningen denna veckan blir just balansen. Balansen mellan arbete och lugn. Jag är för det mesta bra på det men när jag verkligen vill bli klar med något och jobbar för att det ska bli bra gjort då kan jag glömma bort. Det hjälper inte alltid att vara expert på att planera när ens personlighetsdrag vill vinna över förnuftet i vissa lägen.

Business and pleasure

Hur ser din vecka ut?

(Fotona är tagna under vår utflykt till Åkulla bokskogar i helgen.)

4 tankar om “Business and pleasure i en trevlig blandning

 1. Ingela says:

  Oj, så skönt det ser ut. Jag råkar ju bo i den delen av landet där vi fortfarande väntar på att sommaren ska komma. Men tack vare dig så har jag inget emot att det är lite kyligt. Jag har fullt upp med att planera i min bujo. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på men inser att det passar mig att få planera och greja på om vartannat med en egen bujo. Tack för inspirationen!

  • Dorotea says:

   Vad roligt att du har kommit igång. Lite synd att ni inte fått värme än men den kommer väl snart till er också. Det är helt klart passande att sitta och pilla med sin bujo när inte vädret bjuder på utomhuslek.

 2. Lisa says:

  Min vecka är rätt så fullproppad, men jag tänkte ägna lite tid åt eftertanke med. Dessutom är många av sakerna roliga, vilket gör att jag tycker det är ok att ha fullt upp. Jag gillar dina bilder förresten. De andas ro och vila. Jag skall ta med mig kameran och fotografera vid tillfälle. Tack för inspiration.

  • Dorotea says:

   Det är absolut okej att ha fullt upp så länge det just finns utrymme att andas. Att det är roligt gör det enklare. Tack att du gillar mina foton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *