Jag erkänner! Jag har helt fallit för det här med Bullet Journaling. Det är så roligt och det fungerar alldeles utmärkt för mig.

Jag tycker om att ha all min planering i samma anteckningsbok och jag gillar att det inte behöver vara en logisk ordning på allt. Jag har funnit att sitta och planera i min BuJo ger mig sinnesro. Det är meditativt för mig att använda fina pennor, försöka skriva fint och rita små doodleteckningar.

Men självklart är mitt huvudsyfte min dagliga planering. Det blir tydligt för mig vad jag ska göra och jag kan bocka av efter hand. I like it.

Jag har startat ett nytt Instagramkonto som bara fokuserar på Bullet Journal. Jag tänker att om du inte är så intresserad av mina doodlesidor så kan du hålla dig till mitt vanliga konto @dorro.se. Men tycker du det är roligt så kan du nu också följa mig på @dorroplanner. Där kommer jag framöver att i BuJo-style skriva om planering.

Jag kommer att skriva allt på @dorroplanner på engelska eftersom det här är stort i USA och jag samtidigt hänger med i några utmaningar som de mest kända BuJo-personerna i USA håller varje månad. Jag passar helt enkelt på att utveckla mig själv samtidigt som jag vill inspirera er.

Jag hoppas du hänger på och tycker det är roligt.@dorroplanner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *