Hej fina bloggvänner! Idag är det måndag och jag har redan kickat igång veckan med en Måndagslive. Där berättade jag som vanligt vad som blir veckans tema här på bloggen och i andra sociala medier. Där sa jag att veckans tema är Bullet Journal, en analog planeringsmetod.

En analog planeringsmetod

Jepp, det blir Bullet Journaling för hela slanten den kommande veckan. För vissa av er vet jag att detta kommer kännas som party hela veckan medan några av er kanske inte är helt familjära med vad det är. Vilket som är okej. Jag kommer gå igenom det grundläggande för er.

Under veckan vill jag prata om:

  • varför jag anser Bullet Journal vara en bra planeringsmetod.
  • hur det kommer sig att skriva för hand är så bra.
  • grunderna till Bullet Journaling.
  • hur du kan applicera Bullet Journalmetoden i en vanlig kalender som du köper i bokhandeln.

Det blir en blandad kompott helt enkelt. Jag brinner ju verkligen för det här med att planera analogt så jag tycker det är väldigt roligt att prata om det såklart. Med det sagt vill jag också säga att det inte är det enda och bästa sättet. Det bästa sättet är det som fungerar för dig.

Om du inte är en person som tycker det här med Bullet Journaling är så bra så lovar jag att du också kommer få med dig godbitar under veckan. Det handlar ju trots allt om planering.

Måndagslive med Dorotea

Här kan du ta del av veckans livesändning:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *