breven från dorro

Idag har jag skickat ut ett brev till mina följare som tidigare valt att skriva upp sig för att få uppdateringar från mig. Denna gången såg nyhetsbrevet mycket annorlunda ut. Jag har valt att sluta med den vanliga varianten av nyhetsbrev och gå mot det mer klassiska och personliga brevet.

Jag är själv inte speciellt förtjust i nyhetsbrev så jag har aldrig riktigt tyckt om att skicka egna. Det har inte blivit så ofta jag gjort det heller.

Men nu blir det annorlunda. Dessa brev kommer inte att innehålla reklam eller samma saker som jag skriver om här på bloggen. Jag kommer dela med mig av mina tankar kring livet, företaget eller något som jag gått runt och tänkt på det senaste. Mer personligt helt enkelt. Spontant ibland. Mer genomtänkt ibland.

”Breven från dorro” kommer skickas ut en till två gånger i månaden eller när andan faller på. Precis så som det är med brev. Och varför jag valt att kalla de för Breven från dorro får du veta i ditt välkomstmejl.

Skriv upp dig här nedan så får du nästa brev när det kommer!4 tankar om “Breven från dorro

 1. Britt Cannervall says:

  Jag vill gärna prenumerera på Breven från Dorro. Kan inte klicka på den som jag tror man ska klicka på i ditt mail. Hoppas det går bra på detta sätt.
  vänligen
  Britt

 2. Lotta Berglund says:

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja ha dina brev, men när jag anmäler mig får jag ett meddelande i stil ”för många prenumeranter på denna lista” fast på engelska. Du kanske kan lägga till mig när detta är löst. Tack på förhand.
  /Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *