Jag kan inte säga att jag hade räknat med att sitta och packa över 50 böcker i ett svep men så blev det. Jag har bokbeställningar i mängd och böckerna börjar ta slut. Jag är överlycklig!

En ny bokbeställning är på gång i en mycket större upplaga. Jag var tvungen att beställa en mindre upplaga eftersom jag inte hann med att göra något provtryck. Jag hoppas jag kan få tryckeriet att skynda på en smula men det är inget jag kan garantera förstås.

Dessa böcker läggs på lådan idag och jag hoppas de kommer fram till dig inom någon dag. Du som beställt i dagarna kommer tyvärr få vänta en stund på din bok. Självklart går det bra att fortsätta beställa men du får ha lite tålamod med leveranstiden.

IMG_0771

frimärken

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *