bloggtankarDet är mycket som händer i huvudet just nu och jag tror det är därför jag börjat använda min Bullet Journal mer flitigt igen. Jag kan samla alla mina listor och nya projektplaner i den. För ja, nu är jag laddad med idéer som jag vill förverkliga och jag har många bloggtankar.

bloggtankarBloggtankar om Bullet Journaling

Eftersom jag fått nypepp på att göra sidor i min BuJo så kommer det också bli mer av den varan här. Jag har ju egentligen en blogg som är tänkt för enbart detta men jag har bestämt mig för att samköra. Det  har ju med planering att göra och du som är intresserad av planering med papper och penna kanske får lite tips och råd. Hur allt kommer gå till har jag inte riktigt tänkt ut än så häng med på resan så får vi helt enkelt se var vi landar.

bloggtankarTankar om innehåll

Jag tänker mig olika förslag på sidor att ha med i sin Bullet Journal, lite gör så här-tutorials och mina månads- och veckoupplägg. Jag planerar just nu en video för upplägg av maj månad. Jag ska klura ut allt det tekniska bara. Och så ska jag försöka mig på en bra uppstsartsguide också men den känns visst svårast. Handstilsinlägg kommer det nog däremot inte att bli för det är inte min starka sida men kanske hittar jag någon annan som är bra på det. Vi får se.

bloggtankarMen jag fortsätter såklart som vanligt

Självklart kommer jag inte sluta med de vanliga inläggen utan tanken är att varva. Vissa dagar blir det två inlägg där ett har Bullet Journalfokus. Jag tror att det ska fungera men det märker vi tänker jag.

Ni får mer än gärna komma med förslag på ämnen att skriva om inom båda riktningarna. Det är ju för er jag skriver. Och har ni några specifika frågor så skriv i en kommentar eller i ett mejl så ska jag försöka svara.

6 tankar om “Bloggtankar en helt vanlig lördag

 1. Therese Mabon says:

  Jag läser gärna mer om din Bujo – konceptet har liksom bara fladdrat förbi mig förut så efter att ha läst mer hos dig är jag mer sugen att ta steget att prova.
  Jag läser gärna ett inlägg om vad man ska tänka på/förbereda eller liknande – typ Bujo för dummies
  Och kanske ett inlägg om som du skrev häromdagen – att du inte längre gjorde lika fint…en jämförelse av vad du ser som fint och mindre fint. Inte som att lägga ribban där för en själv nödvändigtvis, men få ett hum om olika sätt/stilar mera.
  Tack 🙂

  • Dorotea says:

   Ett bujo for ”dummies” hoppas jag kunna få ihop men det är svårare än vad man kan tro. Och jag kommer försöka illustrera de olika stilarna från det minimalistiska till det mer konstnärliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *