Igår kväll var jag iväg på ett bloggevent med Influencers of Sweden, branchorganistion för social media influencers. Där fick jag ta del av en paneldiskussion.

Att blogga är inte bara ett ett kul intresse utan är ett arbete och företagande för väldigt många. Detta att använda sig av bloggare som influencers blir allt mer vanligt och är en spännande och intressant utveckling tycker jag.

BLOGGEVENT I GÖTEBORG DENNA GÅNGEN

Denna gången var träffen här i Göteborg vilket jag är väldigt glad för. Det har varit träffar i Stockholm tidigare och då har jag inte haft möjlighet att åka dit, men nu fick jag chansen. Hurra!

Det var verkligen trevligt att träffa och prata med bloggare som jag följt och känt till i många år. Förstås var det också kul att prata med andra som jag inte kände till så väl innan.

Medan jag åt mycket god kycklingwrap och drack en hallonsmoothie gick jag runt och pratade.

img_1941 Så här glad är jag när jag minglar runt med så många trevliga människor.                                       Bloggevent Influencers of Sweden

Jag fick lära mig massor om korrekt annonsmärkning och fick lyssna till intressanta diskussioner om vart influencer marketing är på väg. På fotot ser ni Linda Hörnfeldt och Emma Hällbacka.Bloggevent Influencers of Sweden
En selfie tillsammans med Linda Hörnfeldt grundare av Influencers of Sweden.
Bloggevent Influencers of Sweden

2 tankar om “Bloggevent med Influencers of Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *