Idag hamnade jag bland luftballongernaDet är fredag. Klockan är snart lunchtid och jag har avslutat dagens enda möte. Jag sitter i min fåtölj och reflekterar över den känsla jag just nu har. Känslan av glädje och tacksamhet. Tacksamhet över att jag som egen företagare har möjlighet att välja vilka projekt jag vill vara en del av.

Idag hamnade jag bland luftballongernaJag hamnade bland luftballongerna

Dagens möte började klockan nio på morgonen. Hemma hos mig vid mitt matsalsbord. Jag älskar att ha möte i mitt hem. Det blir avslappnat vilket jag tycker känns viktigt för den kreativa processen som på något sätt finns i ett affärsmöte.

Under tiden som vi satt där och viftade med händerna av upphetsning över projektet vi satt och diskuterade kom jag på mig själv att försvinna bort. Det som jag och en av mina kollegor kallar för ”att hamna bland luftballongerna”. Där bland luftballongerna insåg jag att jag satt och gjorde något jag aldrig föreställt mig att jag någonsin skulle göra, men som på något sätt ändå funnits som något jag ville få uppleva. Jag uppfyller en dröm. En härlig känsla med en dos av förundran över min egen kapacitet.

Idag hamnade jag bland luftballongerna
Jag är mångfacetterad

Jag är en person som kan mycket. Jag har mitt expertområde men mina armar sträcker sig långt ut i periferin och jag inser mer och mer vilken styrka det är. Det gör att jag allt som oftast kan delta i samtal om ämnen som jag aldrig egentligen berör i min vardag. Jag hamnar också i projekt som ligger långt utanför mig för att mitt expertområde går att applicera på det mesta. Det gör att jag blir mångfacetterad trots min tydliga nisch.

Idag hamnade jag bland luftballongerna

Projektet, där jag är projektledare, som hade sin start idag är verkligen ett sådant som ligger utanför den ram jag hade när jag startade mitt företag. Jag trodde aldrig jag skulle hamna just här. Men nu är jag här och jag är så glad över det. Jag studsar lite av glädje och ser fram emot att se resultatet.

6 tankar om “Idag hamnade jag bland luftballongerna

 1. Linda Brolin says:

  Härligt Dorotea. Älskar luftballonger och gå utan för sin box och våga prova annat.

  Lycka till som projektledare och projektet. Väntar med spänning på vad det är.

  Kram

  • Dorotea says:

   Ja, du får vänta ett tag på information om vad exakt det handlar om. Det är inte jag som bestämmer när det blir offentligt i det här fallet. Utanför boxen är allt lite mer spännande 😀

 2. Tina Sundström says:

  Härligt att höra! Är inte förvånad över att det går bra… du är duktigt på det du gör! 🙂
  Är helt övertygad om att ditt nya projekt kommer bli superbra och det ska bli kul att få ta del av det när det är dags!

  Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *