Hej i sommaren!

Hur vet du om att du är inne i sommarlunken? Jag vet precis när det händer och idag fick jag bevis på att det är där jag är nu. Nu är det sommarlunk för hela slanten kan man säga.

sommarlunk

Jag kommer i tid

Jag missar sällan möten. Jag kommer i stort sett aldrig för sent och gör jag det så finns det alltid en anledning. Jag har koll. Det står i min planering och den kollar jag varje morgon så jag har min dag i ordning.

sommarlunk

Precis det där jag gjorde jag idag. Jag gick igenom min dag och såg att jag har ett möte inbokat klockan 10:00. Jag noterade det i mitt huvud. Alltså, jag visste redan att det var så men påminnelsen är viktig.

Tog min tid

Jag började göra lite annat småpill. Familjen sov fortfarande så jag satt i min ensamhet. Tiden gick och jag försjönk in i mitt och prat med familjen som vaknat.

sommarlunk

Ett pling i telefonen från personen jag bokat möte med: ”Dorotea, sitter i zoom och väntar på dig.” Gah! Paniiiik! Jag har missat mötet. Klockan är redan tjugo över tio. Inte bra alls.

Allt löste sig

Det löste sig som tur var och vi hade ett fint möte men det känns ju inte helt toppen för mig. Det bevisar att jag är i sommarlunk helt klart. Jag tappar tid och dag. Jag bara är där jag är och har fokus på det. Det är bra. Det är så det ska vara men att missa ett möte är verkligen inte min grej.

Hur är det för din del? Är du i sommarlunk? Det går att vara även om om man jobbar. Det är en annan takt och känsla i samhället när det är sommar tycker jag och det är lätt att dras med. Det är bra tycker jag.

8 tankar om “Bevis på sommarlunk

 1. Lena - gott för själen says:

  Vilken härlig känsla! Och jobbig! Riktigt pinsamt att komma för sent. Samtidigt är det ju som sagt ett bevis på avkoppling. Själv jobbade jag min sista dag idag innan semestern. Jag ska försöka så gott det går att komma ner i semesterlunken. Visserligen brukar jag vilja bocka av några to-do’s dt första jag gör på semestern, så har jag lättare att koppla av sen.

  Kram Lena

 2. Malin Lundskog says:

  Underbart ändå att kunna relaxa så. Och ja, been there, done that!

  Funderar på att semesterlunka till det ordentligt fr.o.m. imorgon. Är i nån slags halvlunk och tycker att det är jätteskönt!

 3. sandifighter says:

  Så skönt ändå att få lägga bort allt och bara, men tråkigt att du nästan höll på att missa mötet. Själv är jag sjukskriven pga utmattning, så jag tar en dag i taget ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *