Partner in CrimeHej hej!

Nu känner jag mig exalterad och superpeppad inför allt som ska hända i höst och fram till årsslutet. Nya kursdatum är satta och den nya coachingstjänsten Partner in Crime ser sitt ljus.

Jag är inte den som tycker om den kalla hösten och framför allt inte när vintern kommer så jag ser till att fylla tiden med sådant som ger mig energi. Jag får energi av att hålla kurser, vara ute och föreläsa och framför allt av coachingen. Att få möjlighet att ge dig det du behöver för att utvecklas är fantastiskt.

Partner in CrimeKalendarium hösten 2018


Under hösten och fram till årsslutet händer en hel del. Du kan ta del av coaching, kurser, föreläsningar och workshops hemma hos mig.

Föreläsningarna för min del är oftast förlagda på företag och deltagarna är medarbetarna där men i höst har jag faktiskt några tillfällen där du kan delta om du vill. En föreläsning i Östersund, en i Jönköping och en i Göteborg som jag gör tillsammans med två kollegor. Det känns verkligen kul tycker jag.

Jag lanserar en ny coachingtjänst som jag kallar för ”Partner in Crime” och det blir morgonrutinkurs och strategikurs. Och en gång i månaden har jag ”Kreativt Kaos” hemma hos mig tillsammans med Anna och Lina. Då är du som är entreprenör välkommen.

Förutom alla aktiviteter så fortsätter jag såklart skriva här på bloggen och du kan titta på söndagsfilmen varje vecka. Dessutom finns jag på Instagram där det händer saker varje dag.

Så det är en lagom blandning kan man säga. Men låt mig nu presentera några av höstens händelser.

(klicka på bilden så kan du klicka hem en pdf)

Coachingtjänst: Partner in Crime

Det första jag vill berätta om är min nya coachingtjänst ”Partner in Crime”. Det är coaching för dig som vill ha all inclusive och som på riktigt har bestämt dig för att satsa antingen på din personliga utveckling eller ditt företag. Det kan handla om att du vill ändra en vana, skapa ett bra vardagsflow eller hitta rätt i ditt sätt att styra ditt företag. Det som du behöver hjälp med nu helt enkelt.

Det är ett coachingsprogram som pågår i tre månader med 12 samtal. Ett i veckan. Vi sätter mål, skapar en actionplan, skriver ett avtal om vad vi önskar av varandra och avslutar sedan med en resultatrapport och gör en ny actionplan. Programmet har en grundstruktur men du bestämmer på vilket sätt du vill arbeta och vilken hjälp du vill ha av mig förutom de 12 samtalen.

Från och med nu minskar jag antalet coachingklienter som jag tar emot. Det är för att jag ska kunna fokusera bättre på dig och dina mål. Därför är det viktigt att du kontaktar mig i tid om du önskar en coachingplats. Jag tar emot nya klienter vid varje månadsskifte så om du kontaktar mig i mitten av en månad får du vänta för uppstart. Detta gäller Partner in Crime. Enstaka kan du som sagt fortfarande att köpa.

Här hittar du mer information om tjänsten.

Onlinekurs: Skapa din optimala morgonrutin

Den här hösten bjuder på ett nytt tillfälle av kursen ”Skapa din optimala morgonrutin” En kurs som inte enbart handlar om morgonen utan om alla rutiner som du har eller vill ha. Kursstarten är den 17 september och pågår i 12 dagar. Kursen är förlagd i en grupp på Facebook där jag finns tillgänglig och du har också hjälp av de andra deltagarna. För att kursen ska kunna starta behöver minst tio personer vara anmälda.

Här hittar du mer information om kursen och du kan läsa vad deltagare som gått kursen har att säga.

Heldagskurs: Strategikurs – Samtal om livet, vardagen och fokuset


I början av sommaren kom det hem fem personer till mig och deltog i kursen Samtal om livet, vardagen och fokuset. Den här kursen är verkligen ett samtal. Vi arbetar utifrån en ”kortlek” med frågor och ord. När du har svarat på frågorna och samtalat kring dina svar har du skapat dig en röd tråd kring hur du vill ha din vardag. Det är inte en kurs där du får alla svar men däremot en kurs som ger dig vägledning.

Nu är det dags igen och kursen går av stapeln den 13 oktober mellan 10:00-18:00 (OBS: annat datum i kalendarium).

Här hittar du mer information om kursen. 

Partner in CrimeMedlemsprogrammet: Be Your Power

Såklart vill jag nämna medlemsprogramet Be Your Power. Det är nu fyra månader kvar av det här året vilket betyder att det är fyra nya ämnen kvar att behandla. Varje månad är det ett nytt tema och du får uppgifter varje vecka att arbeta med. Varje månad är det en ny expert som undervisar och hjälper dig.

Mer information om medlemsprogrammet hittar du här.

Partner in CrimeOnlinekurs: MiniMaraton

Den 15-16 september är det återigen dags för MiniMaraton. Det är två dagar i en grupp på Facebook där du planerar det kommande kvartalet. Nu går vi in i sista kvartalet för året så fokus under den här omgången blir: Vad har jag kvar?

Här hittar du mer information om MiniMaraton.

Partner in CrimeWorkbooks

Under hösten kommer det fler och fler workbooks för dig att jobba med. Varje workbook handlar om någon aspekt som har med planering och vardag att göra. Den första kom för två veckor sedan och heter Gör en veckoplan & en Feel Good Plan. Där strukturerar du upp din vecka och ser till att även ta hand om ditt välmående.

Från och med imorgon hittar du även en workbook som handlar om mål – Mål genom hela livet. Det är en mejlkurs som jag gjort om till workbook istället för att du ska kunna arbeta i din egen takt istället för att vänta på att en ny uppgift ska ramla in i din mejlbox. Denna workbook handlar om dina mål från det stora ner till det dagliga. Om hur du planerar så att dina mål alltid finns med i din planering av månaden, veckan och dagen. Den fokuserar inte på hur du formulerar dina mål men jag ger förslag på inlägg här på bloggen som du kan läsa om du önskar hjälp med det.

Under hösten kommer det bland annat en workbook om ”Att göralistor & prioritering”, ”Gör en vision board i din Bullet Journal” och ”Sluta prokrastinera”.

Här hittar du alla workbooks.

Kreativt Kaos

Tillsammans med mina kollegor Anna och Lina är vi Kaoskonsulterna. Vi är övertygade om att kaos är något positivt. I kaos finns energi och denna energi vill vi hjälpa dig att samla och skapa riktning av. Riktning mot mål som du satt för ditt företag eller för något du vill utveckla.

En gång i månaden under hösten träffas vi hemma hos mig i mitt vardagsrum och har workshop.

Mer information om Kreativt kaos det hittar du här.

Tredagars onlinekurs: PlaneringsMaraton

I mellandagarna är det återigen dags för PlaneringsMaraton. Förra året deltog 350 personer aktivt under tre dagar. Under PlaneringsMaraton sätter du mål för 2019 och skapar en actionplan.

Mer information om PlaneringsMaraton och kostnad kommer i november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *