Några få dagar kvar på 2016 och det är dags att verkligen summera året men framför allt blicka framåt. Det är mycket under ett år som jag ser fram emot och just de här sista dagarna är några av mina favoriter. Kanske rentav de bästa dagarna på året.

BÄSTA DAGARNA PÅ ÅRET ÄR KVAR

Ja kanske är det lite av en överdrift men jag tycker verkligen om att se framåt och skriva ner mina mål. Jag gillar att visionera och drömma och sedan göra om till verkliga fullt möjliga mål som jag ska arbeta på under det kommande året.

Att vakna på nyårsdagen och känna att allt är möjligt för det är det verkligen. Man vet inte vad det blir för år. Kanske blir det tufft men många uppförsbackar eller ett år med överraskningar men det är just det som gör det extra spännande.

Vissa saker styr vi inte över medan andra är upp till oss. Det tycker jag om. Och de sista dagarna på året är till för att skriva ner det som är upp till mig. Det jag kan påverka.

DET KOMMER MEDAN JAG SKRIVER

Jag vet inte riktigt ännu vad som kommer att hamna på de tomma bladen i min skrivbok vilket är precis som jag vill ha det. När jag sätter mig ner och börjar anteckna så kommer det dyka upp. Det kommer bli tydligare och tydligare och när jag skålar in det nya året så vet jag vad jag vad jag ska göra när jag vaknar på nyårsdagen. En härlig känsla.

Hur jag går tillväga är lite olika från år till år. Jag får se hur jag gör den här gången. Det jag vet är att det kommer bli jag och min anteckningsbok och många färgglada pennor. Förmodligen jazzmusik i bakgrunden och många, många koppar med te.

LYSSNA PÅ ETT NYÅRSSAMTAL MED ANNALENA BRANDEBY

Inför nyår förra året hade jag ett samtal med en god vän och driftig entreprenör, Annalena Brandeby. Vi pratar om att blicka framåt och vad vi tycker om med att nyår. Det blev ett mycket trevligt samtal. Det är lika aktuellt i år.

Lyssna här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *