SKAPA DIN OPTIMALA MORGONRUTIN

Skapa en optimal morgonrutin är inte bara en kurs i att komma upp tidigt på morgonen utan en kurs om rutiner.
Jag tycker 06:30 är en bra tid att gå upp så det har jag bestämt är min nya morgonrutin.

1

För fem år sedan startade jag mitt företag. Då kallade jag mig tidscoach och nu kallar jag mig för Personal Planner men mest är jag Dorotea. Jag har alltid älskat att sitta uppe länge på kvällarna, gärna in på småtimmarna. Min kreativitet toppade efter klockan 22:00. Trodde jag i alla fall.

En dag fick jag för mig att jag skulle lära mig att gå upp tidigt på morgonen och allt eller inget person som jag är så bestämde jag mig för att klockan 05:00 var en perfekt tid. Sagt och gjort. Under två månader gick jag upp klockan 05:00 varje morgon och gjorde samma saker. Det var inte underbart varje dag men för varje dag som gick förstod jag bättre och bättre hur fantastisk den tidiga morgonen är. Den är krispig och tyst och jag var lika kreativ som sent på kvällen. Jag blev kär.

Jag skrev en bok –  5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livstil –  och jag började hålla kurser i att skapa bra rutiner med morgonrutinen i fokus. Många deltagare blev det under de många kurser jag höll. Med tiden försvann den här kursen ur mitt kursprogram men nu mina vänner är det dags att

ÅTERUPPLIVA DEN.

Man får en knuff i att tänka till hur man gör i vardagen, inte låta allt ”rulla på”. Det infinner sig ett lugn när man vet hur rutinen ser ut och faktiskt hinna med det där som man vill hinna med. Att det innehåller så mycket mer än rutiner, som fundera på vad som är viktigt för mig och vad jag lägger tid/fokuserar på.

7

LÅT OSS GÅ PÅ KURS

Tanken med den här kursen är att du får möjlighet att verkligen se över dina rutiner och känna efter vad som passar dig och vad du saknar i ditt liv. Morgonrutinen kommer vara i centrum av den anledningen att en bra start på dagen är A och O. Börjar du din dag med rätt känsla och rätt fokus så tar du med dig det in i din dag.

Kursen pågår i 12 dagar. Varje morgon börjar med en godmorgontråd. Den läggs upp klockan 05:00 men vilken tid du går upp väljer du själv. Varannan dag får du en uppgift att arbeta med och under förmiddagen lägger jag även upp en film som handlar om dagens ämne/uppgift.

Vid minst tre tillfällen håller jag livesändning. Självklart första kursdagen och sista kursdagen. Och någon dag däremellan. Kan du närvara vid tiden jag sänder är det toppen men kan du inte så tittar du när du tid.

Du behöver inte närvara i gruppen hela dagarna utan du dyker upp när du har tid.  Allt ligger i gruppen och väntar på dig. Stress leder inte till bra resultat så stressen tycker jag att du lämnar vid dörren.

Fantastiskt! Om du vill få en bättte struktur och planering så gå den. Även om du är grym på detta så
kan man få nya infallsvinklar.

2

VARFÖR ÄR DET BRA MED RUTINER

Vardagen är oftast full av aktiviteter och måsten. Det är mycket som ska göras varje dag och allt detta ska du hålla reda på. Det blir snabbt och lätt kaos om inte allt är i ordning och har rätt struktur. Här kommer rutinerna in. Om du har tydliga rutiner för hur du gör saker så kommer du inte uppleva stress och kaos lika ofta. Man kan säga att rutinerna ramar in din dag och dina aktiviteter. De ger dig trygghet och vetskap om att saker och ting kommer att falla på plats.

En rutin är något du gör per automatik. Du behöver inte tänka allt för mycket utan det bara händer. Om du ramar in din dag med till exempel en morgonrutin, en pausrutin och en kvällsrutin så har du alla förutsättningar att lyckas med det som står på din agenda för dagen.

Ge dig själv möjligheten till en hållbar vardag. En vardag där du är fri att göra det du önskar och inte behöver rusa fram för att hinna med.

 

En otroligt givande kurs som gör att du hittar vägar till en lättare och hållbar vardag.

 

DEN HÄR KURSEN PASSAR DIG SOM:

vill få en bättre start på din dag.

vill få bättre fokus.

vill öka din produktivitet och effektivitet.

vill få fungerande rutiner.

vill känna dig piggare.

Nåt jag verkligen behövde, med potential för att bli en life-changer. Men den gör inte jobbet åt mig,
nu är det upp till mig.

Copy of mer personligt. med hjärtat

DET HÄR GÄLLER

  • KURSSTART:        måndagen 17 september
  • PÅGÅR TILL:        fredagen 28 september
  • PRIS:                      295 kr (kursen startar om 10 personer är anmälda)

 

DET HÄR INGÅR

  • GODMORGON:        Varje morgon börjar med att du säger godmorgon till vännerna i gruppen. Jag lägger upp en tråd klockan 05:00.
  • LIVESÄNDNING:     Vid tre tillfällen livesänder jag. Första dagen och sista dagen. Och en dag där emellan.
  • UPPGIFTER:             Varannan kväll får du en ny uppgift och du får information om den i en film som läggs upp samtidigt.
  • GEMENSKAP:          Eftersom du kommer ingå i en stor grupp så finns det möjlighet till gemenskap, hjälp och coaching. Alla hjälper varandra.  
  • COACHING:             Jag svarar på kommentarer och kommer med råd och hjälp under bestämda tider under kursens gång.

 

Dorro kan sina saker hon, och hjälper dig på ett coachande sätt att tänka igenom varför du
egentligen gör som du gör.

4

ANMÄLAN & BETALNING

Du anmäler dig och betalar i min webbshop.

För att kursen ska starta behöver det vara minst tio personer anmälda. Ett av syftena med gruppen är att ha ett community att dela sina erfarenheter med. Därför finns ett minst antal deltagare.

 

Jag har börjat forma flera rutiner. Morgon, kväll, packa husbilen, fredagarutin osv. Men morgonrutinen
är viktigast för mig. Jag vill känna mig glad, entusiastisk och på g. Tack!

 

ANMÄL DIG HÄR!

Väldigt positiva resultat. Tagit enorma steg i min personliga utveckling. Börjat sätta nya rutiner som ger mig
mer energi. Jag har fått tänket och drivet att ha detta med mig hela tiden.

5