Hej vänner!

Asså, vilken påskhelg det blev. 22 grader varmt och sol och helt ljuvligt. Jag är hög på rosa blommor och underbar gemenskap.

Helgen var fantastisk

Jag har egentligen inte så mycket att säga om helgen mer än att den just var fantastisk. Middag med släkten som i vanlig ordning bjöd på livade samtal och många skratt. Det blev en utflykt till Seminarieparken i Linné för att beskåda de överdådiga rosa träden. Det blev glass utomhus också. Förutom det har mannen hunnit renovera lite till här hemma och tillfriskna från en rejäl förkylning som tyvärr jag åkt på nu istället.

Familjemys är vår tradition

I vår familj har vi egentligen inte så mycket traditioner på påsken utan det viktiga är att vi har mysigt. Det enda är att barnen får påskägg och en påskpresent. I år kom jag inte på något speciellt så de fick pengar i scrappade kuvert.

Det enda pynt jag tog fram var två ägg jag dekorerade för många år sedan och så la jag dit några nejlikor. Direkt blev det lite påskigt.

Det bästa

Det bästa med helgen var de japanska körsbärsblommorna. Jag blir lycklig i hela själen av se det vackra. Jag kan sitta länge och bara vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *