Jag har just lagt upp anmälan till mitt första webinar. Det känns lite pirrigt men det är en så bra plattform när en vill nå till många samtidigt.

Ämne

Vad kommer jag prata om? Bullet Journaling såklart. Det är ju så roligt så jag hoppar lite av glädje. Jag vill att du ska ha möjlighet att ställa dina frågor och få svar av mig direkt. Så det blir interaktivt kan man säga. Jag berättar om grunderna till BuJo och du ställer frågor om det du sitter hemma och undrar över.

När?

Detta webinar går av stapeln den 1 oktober klockan 18:30 och kommer att pågå cirka en timme. Det är kostnadsfritt. Om datumet och tiden inte riktigt passar dig så anmäl dig ändå. Det kommer finnas möjlighet att se i efterhand.

Klicka dig vidare till ”Webinar: Är du nyfiken på Bullet Journal?” och ANMÄL dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *