Aftonbladet TV & Influencerkonferens

Jag har nylien anlänt till Grand Hotel Saltsjöbaden i Stockholm. Här ska jag vara med på en Influencerkonferens i två dagar som arrangeras av Influencer of Sweden. Jag är supertaggad och ser otroligt mycket fram emot att träffa svenska bloggeliten.

Influencerkonferens

Det kanske kan låta underligt att känna sig så peppad för något sådant här men jag har bloggat i så otroligt många år och aldrig varit på en bloggkonferens och träffat andra som brinner för sociala medier så som jag gör. Här kommer det vara djupdykning i sociala mediervärlden. Jag ska lyssna på föreläsningar och vara med på workshops. Så spännande

Två av mina stora bloggfavoriter kommer vara på plats. Personer som jag har följt sedan de började. Superroligt att få se dem på riktigt. Underbara Clara och Träningsglädje-bloggerskan Sara Rönne. Och många många fler. Jag vet såklart inte alla som kommer. De som föreläser och håller workshops har jag koll på men alla som jag som kommer för att delta vet jag bara några.

Aftonbladet TV & Influencerkonferens

Aftonbladet TV

Men morgondagen börjar med ett besök hos Aftonbladet TV där jag såklart ska prata om prokrastinering och boken. Det ska också bli roligt och pirrigt. TV är inget man gör i en handvändning. Inte jag i alla fall. Jag ska vara med kring 07:30 har de sagt. Jag kommer bli hämtad med taxi här på hotellet och sedan körd tillbaka så jag hinner tillbaka utan att missa allt för mycket av början av konferensen.

Ja, en spännande helg blir det och jag är som sagt supertaggad.

2 tankar om “Aftonbladet TV & influencerkonferens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *