Fokus på vad jag lär migÄven oktober börjar gå mot sitt slut och jag måste erkänna att jag inte riktigt hänger med. Det tutar på i snabb fart. Jag har koll på läget och hinner göra det jag planerar men ändå känns det som dagarna susar förbi.

Fokus på vad jag lär migVad lär jag mig egentligen?

Denna veckan planerar jag att fokusera på vad jag lär mig. Jag har tänkt mycket på att jag inte alltid reflekterar över de nya kunskaper jag tar till mig. Jag lagrar och använder när det behövs. Och det är ju i och för sig väldigt bra men jag tycker det är synd att jag inte stannar till lite vid det nya jag har tagit till mig. Denna veckan tänker jag göra det lite mer.

Fokus på vad jag lär migVecka 43

Jag har rätt mycket inplanerat denna veckan. Inte för mycket men lite mer än vanligt.

Måndag
Idag ska jag ha en LIVE på Facebook där jag ska prata om bloggande. Förra veckan skrev jag ett inlägg om vad jag är bra på och en sak jag är bra på är bloggande. Därför vill jag prata lite mer om det.

Tisdag
Det är främst coaching som står på schemat. Utöver det ska jag sitta och justera smådetaljer på en hemsida. Ett arbete jag inte är speciellt förtjust i så jag kommer behöva koncenterar mig för att inte hamna i att jag gör något annat i stället.

Fokus på vad jag lär migOnsdag
Min mötesdag och så även denna vecka. Jag börjar med frukostmötet och fortsätter sedan med att sitta och knåpa på föreläsningsmanus. På eftermiddagen kommer mitt team hem till mig för att jobba.

Torsdag
Här har jag en tom dag faktiskt. Har inget stort inplanerat utan tänker använda dagen till att förbereda för fredagens Halloweenfest.

Fredag
Jag sammanfattar veckan. Gör klart sådant som kanske inte blev helt klart men framför allt piffar jag för Halloweenfest. Den årliga. Den vi ordnar för barnen för att de älskar Halloween och vi vuxna älskar att träffas. Bra kombo!

2 tankar om “Fokus på vad jag lär mig

  1. Hanna says:

    Jag vill också bli bra på bloggande. Jag har haft min blogg i tio år men har fortfarande problem med att få folk att vilja komma tillbaka. Något fel gör jag uppenbarligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *