BE YOUR POWER

Be Your Power är medlemsprogrammet som kombinerar planering, struktur och personlig utveckling. Varje månad har ett nytt område som är i fokus. 

Du kan välja mellan att vara med i VIP eller i PowerMindBookclub. 

I VIP tar du del av allt som programmet har att erbjuda. Ett nytt ämne varje månad, livesändningar och du får en workbook med uppgifter varje månad.

PowerMindBookclub är en bokklubb där vi läser en bok per kvartal. Den är kostnadsfri.

VAD KAN JAG HJÄLPA DIG MED?

⇒ Har du svårt att hinna med det du önskar göra?
⇒ Är du chef och önskar få bättre struktur på din arbetssituation?
⇒ Vill du få input och idéer kring hur du kan hantera din tidsoptimism eller att du prokrastinerar ofta?

Jag coachar individuellt och i grupp. Jag kommer gärna ut på arbetsplatser och föreläser eller håller workshop i den individuella planeringen.

Om du önskar föreläsning eller workshop på ditt företag/arbetsplats är det bara att maila mig med din förfrågan.

OM DOROTEA

Jag vill förmedla min passion för vardagen.  För livet. Fast inte det klassiska gå till jobbet, jobba hela dagen och sedan komma hem och laga middag livet. Utan livet med extra allt. En vardag som innehåller precis det du vill göra. Det du längtar efter. Det som ger dig ett leende på läpparna hela tiden och gapskratt rakt ut. Det livet. 

Jag har inte alla svaren. Jag har inte ens en speciellt metod. Det jag har är min superkraft. Den där jag hör det du inte säger och gör det tydligt för dig. Den där jag kan hjälpa dig formulera din önskan till något konkret som du sedan kan skapa. Det är min superkraft. 

Stäng meny
×
×

Kundvagn