Igår skrev jag att jag skulle fira att jag skickat iväg min bok till tryckeriet och det gjorde jag. Med ett par nya naglar. Jag fortsätter på samma ämne idag för jag hävdar att det alltid finns något att fira.

Vad är framgång kanske du undrar? Framgång är varje gång du har gjort något nytt. Varje gång du tar ett steg ut i det okända. Varje gång du bockar av något på din att göra lista. Varje gång du känner att du är nöjd med vad du har gjort idag. Du ser. Det finns alltid något att fira.

Idag tänker jag dela med mig av mina 5 sätt att fira framgång på men antalet sätt att fira är oändlig. Alla gör på sitt sätt och du väljer hur du gör.

5 sätt du kan fira din framgång på:

1. Bestäm möte med en kär vän och ta en fika/vin tillsammans och berätta varför du firar.

2. Sätt dig i soffan, solstolen, sängen med en kopp te eller kaffe och en bok du längtat efter att läsa eller med ett glänsande nytt magasin.

3. Köp en ny penna och anteckningsbok att använda för att skriva ner ditt nästa mål med (det behöver inte vara stort för att vara ett firande).

4. Överraska partern, familjen, med en fantastisk middag till findukat bord.

5. Ta en lång promenad längst med ett av dina favoritstråk.

Oopps, kom på en till:

6. Köp hem en stor bukett med blommor.

Att fira är enkelt! Hur firar du?

IMG_0452

 

4 tankar om “5 sätt du kan fira din framgång på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *