går och tänker på.

1. Hur är det möjligt att jag varje år glömmer bort att jag blir trött och hängig när mörkret kryper på och höststormarna börjar vina? Jag vet ju att jag påverkas av ljuset både på hösten och på våren och ändå är det som om jag försöker förtränga det som om det inte kommer hända om jag gör det. Men nu är den här – höstdepressionen.

2. Det här med att läsa böcker, det är något jag älskar. Trots att jag verkligen älskar att läsa så läser jag väldigt få böcker. Jag kan helt enkelt inte koncentrera mig. Min hjärna vill tänka på annat när jag läser och utan att jag märker det så har jag påbörjat att skriva något. Kreativiteten triggas av läsning men det är inte alltid bra. Inte för mig. Det spelar ingen roll hur bra boken är. Så irriterande!

3. Imorgon ska jag hålla en företagspresentation och nu när jag skriver detta (måndag klockan 17:30) så har jag inte ens börjat. Det snurrar runt i mitt huvud och där inne försöker jag sortera mina tankar. Jag vet att allt kommer bli bra när jag sätter igång men mina tankar behöver snurra runt ett antal varv innan jag börjar att göra den faktiska presentationen. Och imorgon när jag väl står där framme kommer jag antagligen inte säga något av det jag tänker idag. Typiskt mig.

4. För att hösten ska kännas trevlig att tänka på så funderar jag på vad jag kan boka in för roligheter. Sådant där jag kan gå och se fram emot. Just nu känner jag för en workation med min mastermindgrupp. Jag vet att de är intresserade av det också men det gäller ju att boka in det också. Ska ta tag i detta känner jag. En workation på något av hotellen i stan med god mat och massa företagssnack. Mhm, det blir bra det!

 

5. Och på tal om att roligheter att se fram emot så har jag faktiskt något kul bokat i oktober. Då ska jag, några vänner och mannen gå på Sparkling Göteborg som är en dryckesmässa fokuserad på bubbel. Det måste ju vara en av de bästa platserna för en person som mig. Jag är förtjust i champagne.

Vad går du och tänker på?

2 tankar om “5 saker jag just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *