Detta inlägg är ett annonssamarbete med Markers N Pens 

Denna tävling är nu avslutad!


erbjudandenNär man fyller år får man presenter men det är ju så mycket trevligare att ge. Tycker jag i alla fall så här kommer 5 erbjudanden och 1 give away.

5 erbjudanden och 1 give away

I min shop finns det lite av varje och här kommer några av mina godbitar till rabatterat pris.

1. Medlemsprogrammet Be Your Power är ett program för dig som vill få en hållbar vardag. Under året erbjuds ett nytt ämne varje månad som på ett eller annat sätt är en pusselbit i vardagspusslet. Det går bra att köpa hela året, månadsvis eller ett kvartal i taget.

Erbjudande: Köp tre månader 500 kronor (inkl. moms). Ordinarie pris är 800 kronor.

I juni är ämnet: Journaling och self care – vikten av att skriva ner sina tankar och finna acceptans i vem man är tas upp. Dagsboksskrivande är ett fantastiskt sätt att nå sig själv men också få ner idéer och utveckla dessa.

Expert: Anna Hindborg

I juli är ämnet: Carpe Diem – många saktar ner farten i juli men vill fortsätta utvecklas och gå framåt. I juli kommer vi sträva efter att se det lilla som betyder mycket. Vi söker efter guldkorn.

Expert: Dorotea Pettersson med flera (jag kommer bjuda in gäster)

I augusti är ämnet: manifestering och nystart – i augusti har vissa semester och andra startar upp sin höst. Målen vi satte i början av året kan behöva fräschas till och en ny strategi kanske behöver sättas på plats. En månad med mål och planering helt enkelt.

Expert: Dorotea Pettersson

2. Mejlkursen Mål genom hela livet – Denna kurs vänder sig till dig som vill arbeta med mål på ett djupare plan. Till dig som känner att det är svårt att sätta mål men också tycker det känns klurigt att implementera mål i vardagen. Att ha långsiktiga mål gör att drömmarna och visionerna kommer i uppfyllelse.

Erbjudande: 299 kronor (inkl. moms). Ordinarie pris 599 kronor.

 

 

 

 

3. Coaching – Tidscoaching är för dig som vill få ordning och struktur på din tid och din vardag. Du önskar en bättre planering eller kanske sluta upp med att prokrastinera, skjuta saker på framtiden.

Erbjudande: 900 kronor per tillfälle (inkl. moms). Ordinarie pris 1295 kronor.

 

 

 

 

4. Samtal om livet, vardagen och fokuset –  en heldag hemma hos mig där vi varvar samtal med enskilda uppgifter. Du går hem med en strategi för din egen vardag och vad du behöver göra för att uppnå det du önskar. Plats för 10 personer.

 

Erbjudande: Bjud med en vän och ni betalar halva priset för en av platserna. Priset är 1600 kronor (inkl moms). Kontakta mig för faktura.

 

 

 

5. Skapa dig en optimal morgonrutin – 10 dagar med fokus på dina rutiner. Kursen sker i en grupp på facebook med minst 100 deltagare.

Erbjudande: Kursen startar enbart med 100 anmälda och då är priset 100 kr/person.

 

 

 

 

Give Away

Och så har jag lovat en Give Away. Jag tycker det är så roligt när jag har möjlighet att ge bort något. Denna gången kan en person vinna. Det är Markers N Pens som sponsar priset och då är det såklart så att du har möjlighet att vinna pennor. Konsigt vore det annars. Du kan vinna ett 100-set med Fibracolor-pennor. Förutom pennor ingår en Leuchtturm 1917 i priset. Inte illa va?

Jag vill ha svaret på frågan nedan senast fredag den 11 maj klockan 12:00. Skriv ditt svar i kommentaren här i bloggen.

För att vinna vill jag att du svarar på frågan:

Om du fick önska vilken kurs du ville av mig vad skulle den handla om och på vilket sätt skulle den vara tillgänlig för mina kunder?

Ditt svar behöver inte vara totalt genomtänkt och redo för mig att använda. Jag är mest nyfiken på vilka tankar du har kring behoven kring planering, struktur och vardag.

* Alla erbjudanden gäller till söndag den 13 maj.

8 tankar om “5 erbjudanden och 1 give away

 1. Pernilla says:

  En kurs där man lär sig att våga säga nej till att bli ombedd att göra saker. Jag har jättesvårt att säga nej till jobb när jag pluggar och både vill och inte då tiden med småbarn tar upp mycket av dagarna. Är dock rädd att inte få fortsätta jobba om jag tackar nej och tar på mig mer än vad jag egentligen orkar. Jag har dåligt samvete om jag är hemma och är sjuk eller måste vabba. Jag kan inte ”svika jobbet”.

  Både som film och bok om hur man lär sig att se till sig själv och inte vad jobbet vill (när de försöker smila in sig att de verkligen behöver.

 2. Sari says:

  Grattis till 5 år.
  Min önskurs handlar om att få ordning på allt jobbrelaterat.
  Jag tycker jag bra koll på min privata Bujo – men jobbet!! Mail, projekt, komihåg, mappar, outook, anteckningar, foldrar med saker man sparar saker i. Här måste finnas massor att göra för att effektivisera och organisera på jobbet!

 3. Carina Fogelström says:

  Coaching -jag är en mångabollariluftensamtidigt och multitaskande människa (jag skriver minnesanteckningar från alla våra möten då jag lyssnar, kan göra inlägg och skriva samtidigt… ) och nu är jag less på det. Jag är nämligen övertygad om att det stjäl mer tid än det ger… Jag är rätt slut när jag kommer hem och då ska jag göra min förtroendetid.
  Så när höstterminen startar vill jag bli bättre fokuserad.
  Vad skulle den handla om – effektiva sätt att faktiskt klara en sak i taget. Smarta sätt att kliva ur prokasitnerarklubben och få saker gjorda.
  Hur? En slags app/modul som är tillgänglig på telefonen vore bra. Små notiser som poppar upp lite då och då under dagen -där jag – från kursledaren eller mina egna intentioner med dagen inskrivna i någon slags planering. Det är alltså främst jobbet jag funderar över för att få min fritid att inte vara så trött.

 4. Bettina Sörup-Madsen says:

  Grattis tillde fem åren!
  En kurs om prokastinering. Jag är en mästare på att sätta upp för mycket på ”att göra-listan” och då skjuter jag fram mycket. Vid större projekt blir det allid gjort i sista sekund. Morgonrutinkursen är ju på gång och den ser jag verkligen fram emot. En variant av den skulle vara för oss som är på resande fot – vad kan vi göra när vi inte är hemma och bor på hotell.
  Ha en underbar dag!

 5. Bettina says:

  Grattis till de fem åren!
  Mitt inlägg jag skrev tidigare kom inte med? Jag ser det inte i alla fall.
  Jag är världsmästare på att skjuta fram saker det vill säga prokastinera och göra saker i sista sekund. Detta skulle jag vilja ändra på.
  Nu kommer det ju en kurs i morgonrutiner som jag verkligen ser fram emot men jag skulle även vilja veta med vad som jag kan tänka på som ofta reser i tjänsten och bor på hotell. För att behålla en morgonrutin.
  Får se om detta kommer med… 🙂
  Ha en underbar dag och helg!

 6. Jennifer Larsson says:

  En kurs om att våga ta tag i saker. Alltså inte bara prokrastinering, utan om det här att skjuta upp saker på att-göra-listan för att man är rädd att misslyckas. Svårt att förklara, men du kanske förstår vad jag menar? Jag låter gärna bli att göra saker som egentligen måste göras för att jag är rädd att misslyckas och göra ett dåligt jobb. Så; en kurs som är motiverande och öppnande för att komma igång med sina dagliga uppgifter ????

Comments are closed.