Woho! Idag är det den 29 februari. En helt extra dag för lyx. Visst är det fantastiskt? Det tycker jag i alla fall.

Jag förstår ju att många är på jobbet idag eftersom det är måndag men kanske går det att göra så den inte är som vilken måndag som helst. Skottdagen är ju en extra dag som skjuts in så jag tycker att försöka skjuta in något extra i din dag är en bra idé.

Att skjuta in något extra i din dag behöver inte betyda att det är något stort utan kan handla om de små sakerna som gör den stora skillnaden. Köp något extra gott till lunch. Drick en riktigt stor kopp te och dessutom en ny smak och detsamma om du är kaffedrickare. Ta en promenad under lunchen eller direkt efter jobbet framför allt om det är sol idag (vilket jag inte kan se om det blir än). Laga en favoriträtt till middag och servera barnen mjölken i vinglas. Gör det enkelt men speciellt.

Jag har tagit mig en lugn morgon utan några krav. Mellan coachingsamtalen har jag tänkt sitta och läsa en bok och dricka te och om solen skiner ska jag ta mig ut en stund.

Vad tänker du skjuta in för extra?

hsfile_162714

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *