Vad hände? 2020 skulle bli det magiska året. Då när allt skulle hända och målen skulle nås stort. Istället slänger du på oss ett virus som sprider sig över världen. Ett virus vi inte har något vaccin mot. Ett virus som stänger gränserna och stänger in oss i våra hem. 2020 nu är jag arg!

Ja, jag känner mig arg. Jag känner att de löften jag har gett mig själv är svåra att infria nu och det gör mig riktigt arg. Jag brukar hålla mina löften. Ska jag tänka om nu tänker du 2020?

Okej, okej, det är väl inget ovanligt i och för sig. Tänka om får jag alltid göra. Det blir ju sällan exakt som jag har tänkt mig. Så 2020 menar du att jag behöver träna på detta mer? Träna mer på att hantera ovisshet och bli ännu mer flexibel. Är det det du menar? Jag gillar det inte alls. Jag har aldrig uppskattat ovisshet. Det är ju därför planering är min grej. Och jag tycker faktiskt att jag är flexibel nog. Jag är väldigt flexibel till och med. Planeringen är ju inte satt i sten någonsin.

Är det dags för PLAN B nu då? Hmm, jag vet inte om jag vill det. Är det okej om jag justerar vägen mot mina mål istället? Jag är nöjd med mina mål nämligen. Jag tänker fortfarande (säger hon envist) starta ett företag till. Inget är omöjligt har jag hört och det får bli mitt mantra. Jag kan det här. Jag vill. Kanske får jag ha PLAN B på några andra av mina mål men starta företag det tänker jag göra. Faktiskt har jag ju redan börjat så” in your face”.

Ja, jag sa ju att jag är arg. Då får du tåla otrevligheter.

Men du 2020, ska vi bli vänner? Kan vi det? Ska vi säga att trots att du raserar världen med ett virus så ska vi kunna samarbeta? Trots att jag är förtvivlad över mina företagskollegors öden i krisen. Jag är ju så ledsen. Hur ska vi kunna enas kring att vi inte alls är överrens om hur världens händelser ska styras?

Hmm, jag tänker så här. Du vänder det här nu och jag kör vidare med mitt och så försöker du att inte störa mig allt för mycket. Blir det bra tror du? Jag fortsätter med mina företag, min coaching och att skapa relationer för människor online. Jag tänker inte ens vänta på ett ja från dig 2020. Jag gör så varken du vill det eller inte.

Och 2020, kan du sluta prata med mig hela tiden? Jag behöver fokusera nämligen så skrik inte så fasligt högt. Jag föredrar glada tillrop och positiva nyheter Jag tänker att du kan börja skicka det nu. Det skulle göra mig glad.

Du som läser och också känner dig arg på 2020 och tänker att nu är alla planer körda. Det är de inte. Det går att tänka om och göra annorlunda. Tuffa tider kräver utanför boxentänk. Därför är ämnet i Be Your Power PLAN B under april månad. Vi kommer prata om målen som sattes i början av året och hur de ska uppnås trots all kris som sker just nu. Går du med direkt så hinner du vara med på MiniMaraton i helgen. Då utvärderar vi kvartal ett och påbörjar jobbet med kvartal två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *