I år har det varit svårt att välja på vilket sätt jag ska utvärdera året. Det finns så mycket att se över och så många saker att lyfta fram att jag känner det svårt att veta vart jag ska börja. Därför tror jag att det får bli mer än ett inlägg. Ett första som blir en lite allmän överblick och sedan tänker jag att ni ska få ta del av lite behind the scenes.

Behind the scenes blir saker som inte berättats under året men som på ett eller annat sätt varit avgörande för att få saker att klaffa. Saker händer ju sällan av sig själv. Bland annat kommer ni få veta hur det kom sig att jag skrev en bok just i år och hur det faktiskt gick till att komma till Stockholm för att vara med i TV4 Nyhetsmorgon. Det var ett äventyr kan jag säga.

Men först lite kort och allmänt:

Vad hände under året 2014? 
2014 har varit ett otroligt intensivt år. Många nya saker och viktiga beslut. THE 5 AM ACADEMY har formats till ett fungerande koncept som kommer byggas vidare på.
Här är några saker som hänt under året:
– 3 5 AM-utmaningar har vi hunnit med. Utmaningar där vi tillsammans i grupp arbetar med att ta fram en bra morgonritual och sagt godmorgon till varandra. Det har varit många underbart magiska mornar och jag ser tillbaka på dem alla med glädje.

himmelsol

– Boken 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livstil utformades, skrevs, redigerades och kom ut på marknaden. Allt på 6 månader.

manus

– Vi har firat Dorotea-dagen med hatt och många koppar te.
– Jag höll talet till kvinnan på Qoola Qvinnors ”Let it shine”-event.

tal till kvinnan

– Kursen 5 Amazing steps to success hölls för första gången och kommer hållas fler gånger men i omgjord version.
– Jag var med och pratade om boken i TV4 Nyhetsmorgon.

IMG_0722

– Jag stod på Bokmässan i Göteborg under fyra dagar i Qoola Qvinnors monter. Boken sålde slut på tredje dagen.
THE 5 AM ACADEMY och 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil har varit med i artiklar i mängder av tidningar och jag har deltagit i otaliga radioinslag.
– Jag delade med mig av tips på Göteborgsminglet.
– Vi flyttade in på kontor i centrala stan.
kontoristan5am

Vi ser fram emot 2015 med förväntan och fulla med planer, idéer och event. Vi hoppas att ni vill vara med och delta och göra även nästa år till ett spännande och utvecklande år.

GOTT NYTT ÅR!

gottnyttar5am

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *