Jag ser min 20 för 2020 som en lista över önskningar på sådant jag vill göra eller vill ska hända under 2020. Det är inga mål. De har jag skrivit på ett annat ställe med tillhörande plan.⁠

20 for 2020

En Bucket List

Detta är mer än Bucket List som är rolig att skriva. Just den här typen av lista är väldigt populär i Bullet Journalcommunityt. Det skrivs listor som tex 25 före 25 det året man ska fylla 25 år. Det går att göra för vad man vill såklart.

Det är framför allt spännande att det när du sätter dig för att skriva den antagligen kommer på saker som du inte tänkte på innan du satte dig. Det är en sådan sak som jag gillar med att skriva listor. Det breddar tankarna och tillåter dolda önskningar att komma fram.⁠

Få hela min lista på youtube

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *