20 factsJag har inte enbart planering, projektplaner och att göralistor i min Bullet Journal. Nä, där trängs också sidor med sådant som jag tycker är roligt men också kan behöva. Som piffade mind-maps eller saker att göra när jag känner mig nere. Det är mycket som är terapeutiskt med att ha en bujo.

20 factsMina 20 facts

Igår öppnade jag min anteckningsbok till sista uppslaget. Det är dags att migrera över till nästa vilket kommer att ske i helgen och denna migrering kommer jag på något sätt att återge i söndagsfilmen. Hur som helst jag använde det sista uppslaget till att skriva 20 fakta om mig själv. Jag har sett denna collection eller samling cirkulera på Instagram i omgångar och nu kände jag för att göra en själv.

Det är helt enkelt 20 fakta om en själv. Det man känner för att skriva och som man tror kan vara roligt för andra att veta. Jag känner att det inte finns så mycket som ni inte vet om mig men samtidigt vet jag ju inte hur länge just du har läst min blogg eller följt mig på Instagram. Det är inga fantastiska avslöjanden men det var roligt att skriva. Lite svårt också.

20 factsDina 20 facts

Det skulle vara roligt om du också vill göra ett sådant uppslag och dela med dig av dina ”20 facts”. Vem är du och vad tycker du om? Vilken layout du använder är helt upp till dig. Jag valde att göra det enkelt samt att jag ju älskar listor rakt upp och ner. Men det skulle lika gärna kunna vara en mängd cirklar med information i eller ett rutsystem. Det går ju att göra precis hur som helst.

Om du väljer att göra en 20 facts, vilket jag tycker att du ska göra, så dela gärna på Instagram så vi andra också kan se. Tagga med #planeringmedpapperochpenna och gärna med @dorrotidscoachen så jag hittar ditt inlägg.

20 facts

4 tankar om “Gör en ”20 facts”-collection du också

 1. Carin H Brander says:

  Alltså jag drar mig för att skriva det här, för jag är faktiskt bara 31 och detta känns som något min mamma skulle kunna sagt: Det hade varit bra att kunna klicka på bilden med alla fakta för att kunna få upp den i större storlek så man ser vad det står…
  Nu är jag ju datahacker så jag kunde fixa det själv, det gläder mig att ha hittat en till som inte vill ha böcker framme! Försökte sälja in att vi skulle sätta likadana vita omslag på alla våra böcker men min man tyckte det var det knäppaste han hört. Nu ska jag sätta mig nånstans och smälta det faktum att jag inte längre har ögon som en hök ????

  • Dorotea says:

   Hahahahah! Vad rolig du är. Jag klickade bort den funktionen för ett tag sedan men jag kan absolut ta tillbaka den. Alltså att kunna klicka upp bilderna. Jag är flera inte massor men många år äldre än dig och jag skulle nog tycka samma på någon annans blogg. Minns nu inte varför jag klickade ur den funktionen men ska ta tillbaka det på bujoinlägg.

   Jag dör vad roligt med vita omslag på böckerna. Jag har sagt detsamma här hemma men min man röstade ner det. Jag hade mina böcker i bokhyllor i förrådet i många år. Nu har de fått flytta in i vardagsrummet. Inte alla men en del. Men de är bakom glasdörrar så det inte blir riktigt lika påtagligt. Knäpp? Javisst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *