12 steps for self care

I förra inlägget skrev jag om mina mål och min diffusa strategier. Jag nämnde då att jag hade gjort en sida i min Bullet Journal med 12 tips om att tänka på sig själv. Jag har fått frågor om dessa tips så och eftersom jag tycker de är så bra så vill jag dela med mig av dem till er. Så idag bjuder jag på en pdf med 12 steps for self care.

Det självklara är inte enkelt

Många av tipsen är självklara. Vi vet alla att det är viktigt att säga nej eller vi inte ska prata dåligt om oss själva men vi gör det ändå. Det självklara är inte alltid enkelt att applicera. Man kan ha gjort vissa av de här sakerna mot en själv under så lång tid så att ändra på det tar tid. Men dessa 12 tips är en påminnelse om det viktiga för att sätta sig själv i centrum.

Vilken är svårast?

Har du någon bland dessa tolv som du tycker är extra svår? För mig är det nummer tio. Jag har en tendens att gå och oroa mig över sådant som jag egentligen inte kan kontrollera. Jag jobbar på det och jag har blivit bättre. Jag försöker att ställa mig själv frågan: Kan jag påverka detta? Är svaret nej så försöker jag börja tänka på annat så att oron kan släppa.

Hur gör du för att släppa sådant som du gör mot dig själv?

12 steps for self control

Läs igenom dessa tolv steg och fundera på vilka du är bra på och vilka du behöver arbeta med. Om det är någon du känner att detta behöver jag ta tag i fundera då också på hur du ska kunna göra det i din vardag. Släpp det inte vid tanken, det här är jag inte bra på.

12 steps for self care

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *